Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Pay it Forward!

Καλή σας ημέρα!!!!
Καιρό σκεφτόμουν να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνιδάκι, αλλά φοβόμουν με τα διάφορα που είχα να φτιάξω ότι ίσως δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ κ έτσι το άφηνα... Τώρα όμως που ηρέμησα είπα να παίξω!
Έλαβα μέρος κ στο παιχνιδάκι της Ελένης, που εύχομαι σύντομα να τη γνωρίσω κ από κοντά κ ήρθε η σειρά μου!
Τι λέει το παιχνιδάκι?? Οι 5 πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο θα λάβουν από μενα ένα χειροποίητο δωράκι αποκλειστικά φτιαγμένο για εκείνους! Εκείνο που έχετε να κάνετε ως αντάλλαγμα είναι να παίξετε κ εσείς με τη σειρα σας αυτό το παιχνιδάκι, χαρίζοντας 5 δωράκια κ εσείς! Περιμένω τα σχόλια σας!!!

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Επειδή και εγώ όπως και εσυ ήθελα να παίξω αλλά το φοβόμουν πήρα θάρρος και είπα να το κάνω κι εγώ! Είμαι η πρώτη σου λοιπόν συμμετοχή και τις επόμενες μέρες θα βάλω σχετική ανάρτηση και στο δικό μου σπίτι!
    http://evibyhand.blogspot.com/2011_03_01_archive.html

    Καλημέρααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Μαιρουλα!!!!Τι ωραία που συμμετέχεις κι εσύ!!!!Το περίμενα πώς και πώς....Ήθελα πάρα πολύ να έχω κάτι από τα χεράκια σου!!!!Γι'αυτό δηλώνω κι εγώ συμμετοχή (αν και το έχω κάνει και σε άλλο blog,αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει πρόβλημα)!!
    Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαίρη οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες και θα χαρώ να έχω κάτι δικό σου!
    Το έχω ήδη βάλει στο blog μου παλαιότερα αν και δεν έχω κάνει ακόμη τα δωράκια των κοριτσιών ελπίζω απο εβδομάδα να καταφέρω να βάλω "μπρος".
    Παρόλο που έχω παρει μέρος και σε άλλο blog νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαίρη, κι εγώ θέλω να πάρω δωράκι από σένα!!! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν το έχω με τις κατασκευές οπότε θα πρέπει το δικό μου δωράκι να είναι κάτι άλλο! Αλλά μέτρα με!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία συμπληρώσαμε κ τα 5 άτομα!!! Σας ευχαριστώ πολύ που αφήσατε σχόλιο!!! Θα ξεκινήσω σιγά σιγά να ετοιμάζω τα πραγματάκια που θα σας στείλω!!!
    Εύη μου κ Μαρία αν μπορείτε στείλτε μου τις διευθύνσεις σας που να τις έχω να σας τα στείλω όταν τα ετοιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστω πολυ και καλωσηρθες! Κι εσυ φτιαχνεις ομορφα πραγματα! Ωραιο το scrapbooking!! Δεν μου ειπες ποιο σου αρεσε πιο πολυ! Καλα, δεν πειραζει ! Αν ειναι μου λες μετα! :) Χαρηκα πολυ!
    Γεια σοουυυυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου! Χαίρομαι πολύ που σε βρίσκω και θα τα λέμε! Φιλιά και καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή