Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

My NEW costume!

Να μαι και εγώ...! Αυτή τη φορά με μια σύνθεση που έφτιαξα, παίρνοντας αφορμή από ένα καινούριο scrapbookικό "χώρο" που έφτιαξε η Μυρτώ!
Πρώτη πρόκληση με θέμα: NEW!
Η δική μου λοιπόν προσπάθεια είναι αυτή!!
Χρησιμοποίησα ένα από τα σκετς του Pagemaps του Μαρτίου 2013!


10 σχόλια:

  1. Φοβερό το στήσιμο και η επιλογή χαρτιών! Τα ταίριαξες τέλεια με τα διακοσμητικά σου! ...αλλά η φατσούλα?...αχ αυτή η φατσούλα! είναι ένας κούκλος! Να τον χαίρεστε Μαίρη μου! αντράκι σωστό! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας και ελπίζουμε να σε βλέπουμε κάθε μήνα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μ αρεσει! μ αρεσει!!τα χρωματα ειναι τελεια συνδυασμενα και ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!κουκλος ο Μανος και φυσικα ολη η σελιδα σου ειναι πολυ ομορφη!!!φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη σελίδα! Μου αρεσουν οι καθαρες λιτες γραμμες της και τα χρωματα που διαλεξες. Και η φωτο ειναι υπεροχη! Σε ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο βρε Μαίρη μου!!Χαίρομαι που σε βλέπω πάλι σκραμπουκικά!!!!!!Σουπερ σελίδα και ο μικρός απίθανος!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mαίρη μου η συμμετοχή σου είναι υπέροχη!!! Απαλοί χρωματισμοί (....και πολύ ταιριαστοί με το κουστουμάκι του μικρού σου!!! ) καθώς και όμορφη διακόσμηση που δίνει "κίνηση" και ενδιαφέρον στη σύνθεση σου!! Ενα ωραίο σύνολο!! Ευχαριστούμε πολυ που έλαβες μέρος στην πρόκληση μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ομορφη σύνθεση,αρμονικά χρώματα,καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ ποσο χαιρομαι που ξαναβλεπω συνθεση σου!!!!!!! Παρα πολυ αρμονικη σελιδα, τοσο σε χρωματα οσο και σε στησιμο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαιρούλα στα είπα και αλλού αλλά θα στα πώ κι εδώ!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που ξανάπιασες "δουλειά" και έφτιαξες σούπερ σελίδα!!! Κοίτα μην ξαναφήσεις τα χαρτάκια σου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαιρη μου πολυ ωραία συνθεση! η επιλογή των χρωμάτων σου απολυτα πετυχημενη σε συνδυασμο με την φωτογραφία του πριγκιπακου σουυυ ευχαριστούμε πολυ για την συμμετοχή σου, σε περιμένουμε παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαίρη μου μ'αρέσει τόσο πολύ η σύνθεσή σου!!! ¨Εχεις κάνει την ιδανική επιλογή χρωμάτων για να αναδείξεις αυτή τη γλυκιά φατσούλα! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας! Καλές δημιουργίες και μη μας ξεχάσεις αυτό το μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή