Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο παζάρι!!!

Αυτή την Κυριακή 18 του μήνα ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μαζί με το Δημοτικό Σχολείο & το Νηπιαγωγείο Μυρτιάς διοργανώνει ένα παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων για τους Γιατρούς χωρίς σύνορα!
Εδώ και καιρό οι μαμάδες των παιδιών έφτιαχναν διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στεφάνια, γούρια, κεράκια...για το παζάρι!!! Βοηθήσαμε κ εμείς οι δάσκαλοι μαζί με τα παιδιά φτιάχνοντας καρτούλες, τσόχινα στολίδια για το δέντρο κ γούρια! Έχουν γινει όλα υπέροχα!!!!
Αν δεν έχετε κανονίσει κάτι άλλο, ελάτε μία βολτούλα στο χωριό μας! Το παζάρι ξεκινάει 3.00μ.μ. στο χώρο του σχολείου, θα ακολουθήσει η φωτογώγηση της φάτνης μας, θα έχουμε μουσική από το συγκρότημα του Γρινιεζάκη Μιχάλη, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει μπαλόνια στα παιδιά κ θα έχουμε κ μπουφέ με γλυκίσματα!
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!

17 σχόλια:

  1. Είναι πάρα πολύ ωραίες οι καρτούλες αλλά ακόμα πιο ωραία είναι η ιδέα του bazaar και ο σκοπός του.Μπράβο σας και ελπίζουμε να μαζευτούν αρκετά για αυτό τον πολύ καλό σκοπό που έχετε!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην αξιέπαινη προσπάθεια όλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφα είναι όλα! Μπραβο σου Μαίρη, είμαι σιγουρη πως θα πάει πολύ καλά το bazar σας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφες οι κάρτες Μαίρη μου!!Καλή επιτυχία στο παζάρι!!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα Μαίρη!!!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι όλα καταπληκτικά μπράβο σε όλους σας!!! ελπίζω το παζάρι σας να σκίσει και να μαζέψετε όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για αυτούς που τα χρειάζονται!Να περάσετε υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίες οι καρτούλες σας !!! Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο, Μαιρούλα! Πολύ όμορφη σκέψη ένα παζάρι για φιλανθρωπικούς σκοπούς!!! Και οι κάρτες είναι τέλειες, και του χρόνου με το καλό! Με ξετρέλαναν η 1η και η 3η!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαίρη μου, μπράβο σας!!! Και όσα φτιάξατε είναι πανέμορφα και η κίνηση υπέροχη! Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά έχω έρθει να βοηθήσω τη μανούλα μου στο δικό τους παζάρι στο δικό μου χωριό... :( Όπως και να έχει εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία αν και είμαι σίγουρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ όμορφα, μπράβο και καλές πωλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ,εγιναν καταπληκτικα ολα!!οι κανελες και τα στεφανια ειναι τελεια! οι καρτουλες ξεχωριστες!!
    κι εμεις τελικα δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε μαλλον αυριο...θα σου τηλ!
    καλα να περασετε!!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Μαιρούλα! Μπράβο σου!!!! Όλα είναι εξαιρετικά, με πολύ καλό γούστο, μεράκι κι αγάπη φτιαγμένα! Είμαι σίγουρη ότι το παζάρι σας θα έχει μεγάλη επιτυχία κι επιπλέον θα περάσετε πολύ όμορφα! (Εμείς χθες είχαμε το δικό μας και δυστυχώς απογοητεύτηκα πολύ. Όταν στο νηπιαγωγείο τα παιδιά έφτιαξαν μαζί με τις δασκάλες αριστουργήματα, δεν μπορεί στο δημοτικό, που έχουν μεγαλώσει κιόλας, να μην μπορούν να κάνουν όμορφα πραγματάκια, αλλά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δασκάλα να ήθελε ή λίγο σπρώξιμο ή λίγη βοήθεια κι από εμάς, που δεν την ζήτησε. Δεν ξέρω, η παρουσίαση μας πήγε πολύ πίσω) Και πάλι συγχαρητήρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο πολλά συγχαρητήρια, φτιάξατε υπέροχα πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα και να είχε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση! Από τις φωτογραφίες πάντως βλέπω ότι έχετε κάνει υπέροχη δουλειά! Και μπράβο στην πολύ ωραία φιλανθρωπική κίνηση...
    Τα τσόχινα στολίδια της προηγούμενης ανάρτησης είναι ΤΕΛΕΙΑ! και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Μαιρούλα! Φαίνονται υπέροχα και ο σκοπός είναι υπέροχος! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαίρη μου τι όμορφο όλα! Οι καρτούλες κουκλίστικες, οι συνθέσεις με τα κεράκια πανέμορφες, τα ρόδια.. όλα είναι πολύ όμορφα!
    Καλή επιτυχία!!! Μακάρι να μπορούσα να έρθω... ...
    Φιλιά πολλά και Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβο σου ολα ειναι πολυ ωραια πραγματικα πολυ ωραια πραματα φριαχνεις τελεια δεν εχω λογια..................... σε παρακαλω μπορεις να επισκεπτεις το blog μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή