Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Βάφτιση με θέμα πεταλούδα!

Χάθηκα τόσο καιρό... Τη μία διακοπούλες, μπανάκια, την άλλη διάφορες υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά από τη blogογειτονιά... Όμως επέστρεψα!!! Ελπίζω να μπορέσω να μπω στους ρυθμούς μου!! Περνάει σιγά σιγά το καλοκαίρι! Έρχεται το Φθινόπωρο... Θα πάνε τα μικρά στον παιδικό...εγώ επιστρέφω μετά από πάρα πολύ καιρό στη δουλειά...
Όλο κ κάτι έφτιαχνα, όμως, αυτό τον καιρό!!! Μία φίλη μου ζήτησε να της φτιάξω τις προσκλήσεις για τη βάφτισης της κόρης της!!! Θέμα μας ήταν η πεταλούδα!!! Μαζί με τις προσκλήσεις της έφτιαξα κ το βιβλίο ευχών, που για άλλη μία φορά οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Σφραγιδομανία! Κ ήταν επίσης η πρώτη φορά που δοκίμασα να φτιάξω κ ένα καδράκι που θα συνόδευε το βιβλίο ευχών πάνω στο τραπέζι! Το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ!!! Εύχομαι κ σε εσάς!!!
Μικρή Εβελίνα εύχομαι να είσαι πάντοτε γερή κ δυνατή στη ζωή σου κ να σε καμαρώνουν οι γονείς σου!!!

16 σχόλια:

  1. Καλώς μας ήρθες!!!είναι όλα υπέροχα!!!υπέροχη δουλειά!!καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς επέστρεψες!
    Πολύ ωραία η πεταλούδα και με όμορφες αποχρώσεις του ροζ,μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ομορφα τα εφτιαξες ολα Μαίρη!Ωραίο θέμα, αψογο αποτέλεσμα!!
    Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mαίρη μουυυυυυυυυυυυ!!!μας έλειψες!!!!χαίρομαι πολύ που είσαι μαζί μας!!!καλά η πεταλούδα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!τόσο διαφορετική και μοναδική!και το καδράκι άπαιχτο με την τσόχα!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαίρη μου,καλώς σε βρήκα και πάλι!Καλή επιστροφή στη δουλειά και στη γειτονιά μας!Πολύ όμορφο θέμα η πεταλούδα και το αποτέλεσμα εξαιρετικό!
    Υ.Γ. Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου,αν και με λίγη καθυστέρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι ολα υπεροχα!!!
    Μας ελειψες Μαιρη!
    Χρονια πολλα και απο μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Wellcome back Mary!!!Eυχομαι να έχεις μια όμορφη χρονιά και καλά παιδιά για μαθητές ώστε να μην σε ταλαιπωρήσουν και πολύ:))!!΄Οσο για τις συνθέσεις σου πολύ όμορφες!!Υπέροχα χρώματα και η πεταλουδίτσα ζουζουνίστικη !!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαίρη είναι τέλεια!!!Αγαπημένο θέμα η πεταλούδα και όλες οι δημιουργίες που έφτιαξες είναι φανταστικές!
    Μπράβο και πάλι μπράβο!
    υγ: αυτό το die sizzix το έχω βάλει στο μάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα φαίνονται πολύ όμορφα γλυκά και πεταλουδένια! Τα συνδύασες όλα πολύ καλή δουλειά! Και το ασορτί καδράκι το λάτρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλεια όλα Μαίρη μου!!!!Ωραία χρωματα,τέλεια συνδυασμένα!!!Το καδράκι απίστευτο....Είμαι σίγουρη ότι η φίλη σου θα χάρηκε πάρα πολύ όταν είδε όλα αυτά τα πανέμορφα καλούδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα Μαιρούλα και χρόνια σου πολλά, εκ των υστέρων. Χρόνια πολλά κι ευλογημένα! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα και ξεκουράστηκες! Καλή αρχή και πάλι με την δουλίτσα σου! Ό,τι έφτιαξες είναι φανταστικό!!!! Πολύ όμορφη και καλή δουλειά! Χίλια μπράβο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ότι το έχεις με τα μίνι και τα ευχολόγια, Μαίρη μου!! Πολύ προσεγμένη έως την τελευταία λεπτομέρεια, καθαρή και λιτή δουλειά!! Μπραβο σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαίρη μου, με ξετρελαίνει αυτή η πεταλούδα, μου αρέσει πολύ πολύ!!!! Και η πρόσκληση και το καδράκι και το βιβλίο ευχών είναι υπέροχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ γουστόζικη δουλειά , τέλειο θέμα και πολύ όμορφες δημιουργίες!!! Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Μαιρούλα, τι κάνεις? Μου έχεις λείψει αρκετά, τόσο εσύ, όσο και οι δημιουργίες σου! Σε σκέπτομαι πολύ συχνά! Εύχομαι να είσαι καλά, ξέρω τώρα έχεις και την δουλειά σου και που χρόνος… τα παιδιά, όλοι καλά? φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα Μαιρούλα! Ένα Martini από μένα στην υγεία σου : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή