Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τα πρώτα μας γενέθλια!!!

Σήμερα ή μάλλον χτες( 3 Μαίου) είχε γενέθλια ο μικρός μου πρίγκιπας!!! Έγινε ενός!! Αχ πότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος???
Έτσι κάναμε ένα μικρό παρτάκι για να το γιορτάσουμε με αγαπημένους φίλους κ συγγενείς!
Θέμα μας είχαμε τον ανεμόμυλο. Έφτιαξα τις προσκλησούλες μας που πάνω είχαν ένα μικρό ανεμόμυλο, έφτιαξα μικρούς ανεμύλους που έβαλα πάνω στα τυροπιτάκια, στα κεφτεδάκια...αλλά κ μεγαλύτερους ανεμόμυλους που στόλιζαν το μπουφέ. Για τα παιδιά έφτιαξα κ πάλι ανεμόμυλους, όχι από χαρτί, αλλά από τσόχα!
Μέρες έτρεχα για να τα ετοιμάσω όλα, αλλά πάλι ζορίστηκα τελευταία στιγμή...Κ το αποκορύφωμα που με στεναχώρησε απίστευτα κ με κούρασε ακόμα περισσότερο??? Λίγο πριν έρθουν οι καλεσμένοι μας, πήγε ο άντρας μου στο ζαχαροπλαστείο να πάρει την τούρτα. Είχαμε παραγγείλει να έχει πάνω το Μίκυ...Ανοίγω λοιπόν την κούτα να δω την τούρτα κ τι βλέπω...? Τη Μίνυ κ στο πλάι μινιατούρες τις Μίνυς κ της Νταίζης... Παρόλα αυτά είχε κ μια καρδούλα που έγραφε πάνω χαρούμενα γενέθλια Μάνο...Μα είναι δυνατόν??? Κ όμως είναι...Σκεφτόμουν, σκεφτόμασταν τι να κάνουμε...Πρώτα γενέθλια...κ οι αναμνηστικές φωτογραφίες θα είχαν πάνω τη Μίνυ??? Έτσι αποφάσισα κ έβγαλα την παράσταση κ στη θέση της έβαλα ένα παιχνίδι του Αντώνη μου που είχαμε από παλία κ ταίριαζε. Το αερόσταστο του Μίκυ. Έτσι βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση...
Αυτά από μενα! Να μαστε καλά κ του χρόνου!!

12 σχόλια:

  1. Να τον χαίρεστε Μαιρούλα! Πάντα καλότυχος και ευτυχισμένος να είναι! Ολα είναι στο πρόγραμμα δυστυχώς φαντάζομαι πόσο στενοχωρήθηκες με την τούρτα, ομως μια χαρά το διόρθωσες! Υπέροχοι οι ανεμόμυλοι, και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχα όλα Μαιρούλα!!! να τον χαίρεστε τον μικρό σας πρίγκιπα και να τον καμαρώνετε!!! όσο για τις αναποδιές... συμβαίνουν και αυτα...αλλά η δική σας παρέμβαση εφτιαξε τα πράγματα!!! και απορούσα... βαζουν τέτοια πάνω στην τούρτα????
    καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαίρη μου, να τον χαίρεσαι το μικρό και πανέξυπνο Μάνο!!!! Το παρτάκι φοβερό και μπράβο σου!!! Όσο για την τούρτα, η ευρηματικότητα σου έσωσε την κατάσταση οπότε όλα καλά! Και δεν θέλω στεναχώριες!!! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mαιρη να τον χαιρεσαι το μικρουλη σου!!εξυπνη η παρεμβαση σου!!! και οι μυλοι φοβεροι!!!να τα χαιρεσια και τα δυο σου παιδακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ όμορφα όλα! Να τον χαίρεστε τον μικρό πρίγκιπα! Εγώ εντυπωσιάστηκα με την τούρτα λέω τη ωραία ιδέα, και πως ξεφεύγει από τις κλασσικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να σου ζησει ο μικρος σου προγκιπας και ευχομαι να τον καμαρωνεις και να τον βλεπεις παντα ευτυχησμενο!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χριστός Ανέστη και καλό μήνα Μαιρούλα! Μα είναι δυνατόν? Φαντάζομαι το σοκ που έπαθες όταν είδες την Minnie! Αλλά μια δημιουργική μαμά πάντα βρίσκει την λύση ακόμα και στο παραπέντε! Να τον χαίρεσαι τον γιόκα σου, να είναι γερός και καλότυχος και πάντα να χαμογελά, ροδοπέταλα να είναι στρωμένος ο δρόμος του! Πολύ όμορφη η πρόσκληση και οι ανεμόμυλοι! Μπράβο σου και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Unbelievable mistake from the bakery!!!
    Thankfully you fixed the problem!!!!!!!!!!
    happy birthday to your sweet little prince!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H τούρτα με το παιχνίδι του Αντώνη πανέμορφη!!!!! Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό! Μπράβο σου Μαίρη μου είναι όλα πανέμορφα να τον χαίρεσαι!!! Να ναι πάντα υγιής και χαμογελαστός! Όσο για το θέμα σας απο τα αγαπημένα μου λατρεύω τους ανεμόμυλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαιρη μου να χαιρεσαι το μικρουλη σου...ο καιρος περναει σαν νερο ειναι η αληθεια...
    σαν χθες μου φαινεται που ηρθαμε στο μαιευτηριο να σε δουμε...
    ολα ηταν υπεροχα χθες!!! εκανες αψογη δουλεια σε ολα!!
    και η τουρτα νομιζω πως αν δεν το μαρτυρουσες κανεις δεν θα το καταλαβαινε...την διορθωσες αψογα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τον χαιρεσαι Μαιρη μου!.. πολυχρονος και παντα ευτυχισμενος, ολα φαινονται υπεροχα και σιγουρα περασατε πολυ ωραια στπ παρτυ, οσο για την τουρτα δεν εχω λογια για το ζαχαροπλαστη!..παντως το καλυψες μια χαρα, και του χρονου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκνευρίστηκα με το ζαχαροπλάστη.....καλά, δεν ντρέπονται;; Ευτυχώς το μπαλώσατε το πράγμα, αλλά κανονικά θα έπρεπε να του κάνετε φασαρία....Πάντως αυτά που έφτιαξες, πρόσκληση και ανεμόμυλοι είναι φοβεράαααα και πάρα πολύ κομψά!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο σου τα παιδάκια πάντα υγιή και ευτυχισμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή