Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Merry...?

...Εκτός εποχής η ανάρτηση αυτή... Αλλά ήθελα να σας το δείξω...
Πριν αρκετό καιρό είχαμε αποφασίσει με την Έλενα να κάνουμε μεταξύ μας ανταλλαγή μίνι άλμπουμ με θέμα τα Χριστούγεννα... Λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο κάποιες υποχρεώσεις... φτάσαμε στο Φεβρουάριο...
Αποφάσισα να φτιάξω αυτό το mini με αφορμή το mini album που είχε φτιάξει η scrapoφιλενάδα Έφη για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Μας έβαλε κ λινκ με το tutorial, το είδα κ μου άρεσε πολύ πολύ! Η "εφευρέτρια" του mini album είναι η Elsa από το Just a Few Designs. Με ένα μόνο χαρτί 12 επί 12 φτιάχνεις μια σελίδα! Το ευχαριστήθηκα ειλικρινά πάρα πολύ κ σας το συνιστώ! Έβαλα φωτογραφίες μόνο από μία σελίδα, γιατί αλλιώς έπρεπε να ανεβάσω πολλές ακόμα φωτογραφίες...
Tutorial για το mini αυτό κ όχι μόνο, μπορείτε να δείτε κ στο κανάλι Youtube που έχει η Elsa, όπως κ βιντεάκια στο Ustream.
Καλή Τσικνοπέμπτη!

9 σχόλια:

  1. Μαιρη πολυ ωραιο..ομορφα χρωματα .απιθανο δωρο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και καθυστερημένα, είναι πολύ όμορφο! Λατρεύω τα έντονα χρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά εγώ που το είδα από κοντά δεν έχω λόγια!!!τόσο περιποιημένο,συνδυασμενο,αρμονικό πανέμορφο αλμπουμάκι έχω να δω καιρό!!!
    το κυριότερο είναι ότι το απολαυσες και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο Μαίρη!!!!!Μου αρέσουν πολύ και τα χρώματα που χρησιμοποίησες!!!!!!Τυχερη η Έλενα που θα το λάβει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Μαιρούλα! Αχου τι όμορφο που είναι! Πράγματι θα έχεις πολλές φωτογραφίες, πολύ όμως δεν το ευχαριστήθηκες? Μπράβο σας που αποφασίσατε αυτήν την διασκεδαστική ανταλλαγή!!! Φιλάκια και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφοοοοοοοοοο!!! Ακόμη και off season μου αρεσει πολύ και μου ξαναφέρνει την μαγεία των χριστουγέννων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, ναι, εγώ το έλαβα & είναι ολόκληρο μια ομορφιά!Τέλειο για να δεχτεί φωτογραφίες μιας μικρούλας πριγκιπισσούλας!Ευχαριστώ Μαιρούλα μου για το υπέροχο αλμπουμάκι που μας ετοίμασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ohhhh you did such a beautiful job!! I love the Christmas colors you selected...just beautiful. Makes me feel so good that you used my design!
    thanks!!!!
    hugs and kisses
    Elsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή