Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Happy Birthday Αντώνη!!


Χτες είχε τα γενέθλιά του ο μεγάλος μου γιος, ο Αντώνης μου!!! Έκλεισε τα 3!!! Φέτος διάλεξε κ τι θα έχει πάνω η τούρτα του! Ήθελε τον Tom κ το Jerry!! Αγαπημένο του cartoon!!
Κάναμε το μεσημεράκι ένα παρτάκι κ περάσαμε πολύ όμορφα με όμορφη παρεούλα!!! Κ του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναγιορτάσουμε!!
Η πρόσκλησή του φέτος είναι λίγο διαφορετική! Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά τσόχα κ έραψα τα πλαινά φτιάχνοντας μια τσεπούλα που μέσα έβαλα το κείμενο! Μου άρεσε πολύ η διαδικασία της προετοιμασίας της!! Ενθουσιάστηκα με τη χρήση της τσόχας κ σίγουρα θα τη χρησιμοποιήσω κ άλλες φορές στο μέλλον!
Έφτιαξα επίσης μερικές απλές κατασκευές για να βάλω μέσα ποπ κορν για τα μικρά παιδιά κ ετοίμασα δωράκια για να τα ευχαριστήσουμε που ήρθαν κ γιόρτασαν μαζί μας!!! Για τα δωράκια αυτά ευχαριστώ πολύ πολύ τη φίλη Έλενα που μου έδωσε την ιδέα κ κυρίως που πήγε κ μου πήρε τις κορνιζούλες από το ΙΚΕΑ, μια κ εδώ στη Ηράκλειο δεν έχουν ανοίξει ακόμα.... Τις έβαψα με ακρυλικό χρώμα κ έβαλα απλά ένα στολιδάκι από τσόχα που έκοψα με dies του Quickutz. Τις τοποθέτησα μέσα σε λαχανί τσαντούλες, βάζοντας απ'έξω μια "πινελιά" γράφοντας το όνομα του κάθε παιδιού. Ελπίζω να τους άρεσαν κ να τις στολίσουν!
Αυτά τα νεότερα από εμάς!!! Όλες αυτές οι προετοιμασίες χρειάστηκαν αρκετές ώρες...κ έμεινα πίσω σε κάποια άλλα πραγματάκια που θέλω... Σίγουρα μια από αυτές τις ημέρες θα καθήσω να φτιάξω μερικές συνθέσεις γιατί θέλω να πάρω μέρος σε κάποιες πολύ όμορφες προκλήσεις που είναι σε εξέλιξη!
Καλά να περνάτε!!!

11 σχόλια:

  1. Happy Happy birthday to your sweet little man!...they grow up so fast!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαίρη μου, όλα ήταν υπέροχα και περάσαμε τέλεια!! Τα παιδιά μου ήδη στόλισαν τις κορνιζούλες στα δωματια τους!!
    Να τον χαίρεστε και να τον είναι πάντα ευτυχισμένος, γερός, δυνατός!! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρωνεις πάντα το γιοκα σου Μαιρη μου! Πολύ γλυκά όλα αυτά που έκανες! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπως είπε η Μελένια ΟΛΑ ήταν υπέροχα!!!!οι προσκλήσεις,οι κορνιζούλες..και όλα όσα είχες ετοιμάσει!!
    να τον χαίρεσαι τον μεγάλο μικρούλη σου!!
    η κορνιζα έχει πάρει κι εμάς τη θέση της!!!την θέλει δίπλα της στο κομοδίνο!!!!
    φιλάκιαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου να είναι πάντα χαμογελαστός, γερός και ευτυχισμένος. Όλα τα έφτιαξες πολύ όμορφα, το δε προσκλητήριο πρωτότυπο και καλοφτιαγμένο το "έχεις" με την τσόχα να το καλλιεργήσεις προβλέπω να φτιάχνεις μικρά αριστουργήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου να είναι πάντα χαμογελαστός , γερός και ευτυχισμένος. ¨Ολα τα έφτιαξες πολύ όμορφα το δε προσκλητήριο πρωτότυπο και καλοφτιαγμένο! Το "έχεις" με την τσόχα να το καλλιεργήσεις προβλέπω να φτιάχνεις μικρά αριστοργήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντωνη χρονια πολλα και καλα!!!
    Μαιρη μου να τον χαιρεσαι!!
    Το πως μεγαλωνουν τοσο γρηγορα ειναι απιστευτο!!!
    Μου αρεσε πολυ το προσκλητηριο σας!!
    Πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τον χαίρεστε Μαιρούλα! Τι καλά που μπορείτε και συναντιέστε κάποιες κοπέλες και εκτός blogογειτονιάς...! Το προσκλητήριο είναι υπέροχο και ποολύ πρωτότυπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τον χαίρεσαι Μαίρη μου! Πολύχρονος!!!!
    Υπέροχα όλα όσα έφτιαξες και κυρίως με πολλή αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά στον Αντώνη σου!!!!Να τον χαίρεσαι Μαιρούλα!!!!Να είναι πολύχρονος!!!!!Τι όμορφα πραγματάκια που έφτιαξες!!!!Όλα είναι υπέροχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τον χαίρεσαι κι από εδώ!!!Χιλιόχρονος!Είναι όλα τέλεια!Και του χρόνου με υγεία να γιορτάσετε ακόμα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή