Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

3 Layouts!

Καλησπέρα σας!!!
Μετά από αρκετές μέρες, που ασχολήθηκα κυριώς με κατασκευές, κάθησα κ έφτιαξα μερικές συνθέσεις! Αφορμή είναι οι τρεις προκλήσεις του μήνα Φεβρουαρίου του Get Creative!
Η πρώτη σύνθεση βασίζεται στην πρώτη πρόκληση, που μας ζητούσε να κινηθούμε στις αποχρώσεις του άσπρου, του μπλε κ του γκρι. Βασίστηκα επίσης σε ένα σκετς του Δεκεμβρίου 2010 του PageMaps.
Η δεύτερη βασίζεται στο σκετς της Χρύσας, που κάθε μήνα θα ανεβάζει ένα δικό της σκετς.
Κ η τρίτη σύνθεση είναι για την τρίτη πρόκληση, που κ αυτή βασίζεται σε ένα άλλο σκετς του Δεκεμβρίου 2010 του PageMaps, η οποία μας ζητούσε να φτιάξουμε μία σύνθεση με κάτι που αγαπάμε, εκτός από πρόσωπο. Επέλεξα το αγαπημένο cartoon Scooby Doo! Αυτές τις μέρες το παρακολουθούμε στη Nova με τον Αντώνη μου κ μας αρέσει πολύ! Ακόμα κ ορισμένα επεισόδια που τα έχουμε ξαναδεί καθόμαστε με μεγάλη ευχαρίστηση κ τα παρακολουθούμε ξανά!!!
Αυτά από μενα!! Εύχομαι να περάσετε μια όμορφη Κυριακή!!!!!

17 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφες και οι τρεις συνθεσεις, μπραβο Μαιρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα!!! Ειδικά το τρίτο μου αρέσει λίγο περισσότερο! Μπράβο Μαίρη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλές οι συνθέσεις σου!!! Η τρίτη μάλλον κερδίζει τις εντυπωσεις!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πάρα πολύ όμορφες! Η δεύτερη ειδικά είναι γλύκα! Μπράβο σου Μαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι τρείς είναι πάρα πολύ όμορφες!!
    Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μια πιό όμορφη από την άλλη η συνθέσης σου Μαίρη,αν θα ξεχώριζα κάποια θα ήταν η πρώτη μ αρέσει πολύ ο χειμώνας!!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mary!!...fantastic job! wow
    I love what you have done!
    All 3 are wonderful!
    thank you so much for playing along!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν εχω λογια!!!!!!!!η μια καλυτερη απο την αλλη!!!! ειναι υπεροχες!!!!!το εννοω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό θα έγραφα κι εγώ, Μαίρη, η μια καλύτερη από την άλλη!! Μου αρέσει πάρα πολύ το στυλ σου, είναι καθαρό και συμμαζεμένο, χωρίς εκκεντρικότητες! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφες και οι τρεις συνθέσεις σου Μαιρούλα!!!!Καλή επιτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτι λείπει από αυτή την ανάρτηση... Α, ναι βέβαια, το σχόλιο μου!!! Είναι και οι 3 συνθέσεις πολύ όμορφες!!! Τα μικρά σου να τα χαίρεσαι!!! Και εγώ αγαπώ ScoobyDoo!
    Και επειδή δεν ξέρω αν θα δεις την απάντηση μου, σου γράφω κι εδώ, ότι ναι θα είμαι κι εγώ στη συνάντηση, εκτός απροόπτου! Είναι κρίμα να το χάσουμε! Και επίσης ανεπίσημα μεν, αλλά η θέση για το δωράκι είναι δική σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαιρούλα είναι και τα 3 πολύ όμορφα! Μπράβο σου και πάλι, να χαίρεσαι τα μικρούλια σου και σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφες συνθέσεις Μαίρη!!!!!!!! Σ' ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο scrap crafts by Chrysa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα Μαίρη! Είναι υπέροχες όλες οι συνθέσεις σου!!! Δεν ξέρω πια να πρωτοδιαλέξω, πολύ όμορφα χαρτιά, αρμονία στα χρώματα και πολύ χαριτωμένα διακοσμητικά!!! Είναι μούρλια!!!! Και ο Μάνος μεγαααλωσε!!! Να τα χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου Μαιρουλα!!I had to say that in Greek because my precious nieces name is mary and I call her Meroula even though she is 10 years old!!! LOL...THANKS so much for your lovely words on my blog. It makes me feel just that little bit better hearing some kind words. Thanks you for your support always...:o)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kai go apo hrakleio eimai :) mprabo polu morfa ola sugxarhthria

    ΑπάντησηΔιαγραφή