Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

This Year!

Αυτή η σύνθεση βασίζεται στο σκετς 10/1/2011 της scrapoφιλενάδας Χρύσας! Η Χρύσα στο blog της θα ανεβάζει κάθε Δευτέρα ένα σκετς κ κάθε τέλος του μήνα θα γίνεται κ μία κλήρωση για ένα δωράκι!
Θέμα αυτού του σκετς είναι "Αποφάσεις για τη νέα χρονιά". Επίσης μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε από χρώματα το πράσινο κ το ασημί.
Μου άρεσε πολύ! Διάλεξα οι αποφάσεις που θα "πάρω" να αφορούν τα δύο μου παιδάκια! Εύχομαι να τα καταφέρω!!!
Δοκιμάστε το!
Καλή σας ημέρα!

11 σχόλια:

  1. Πολύ γλυκιά η σύνθεση σου!!!Τι όμορφες φατσούλες είναι αυτές;Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου Μαιρούλα!!!!Και σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους που έχεις βάλει για το 2011!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαίρη, μου άρεσε ο τρόπος που ερμήνευσες το σκετς!!! Το έφερες στα μέτρα σου και το έκανες δικό σου! Μπράβο, τι άλλο να πω;; τα χρώματα φυσικά είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαίρη μου πραγματικά το έκανες δικό σου!!! Τα χρώματα...οι αποφάσεις σου .... όλα τόσο τέλεια! Σ'ευχαριστώ που παίζεις μαζί μου! Και πολλά φιλιά κι αγκαλιές στα ζουζούνια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφη σύνθεση Μαίρη!!! Είναι απλή αλλά φινετσάτη κι εντυπωσιακή!!! Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλή επιτυχία με άλλη μια επιτυχημένη σύνθεση ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο εξώφυλλο Μαίρη!!!
    Καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ,θα τρελαθώ!!! μου αρέσει πάρα πολύ!!!!! το στήσιμο,τα χρώματα και το θέμα..είσαι μέσα στο νόημα της πρόκλησης της Χρύσας και τα έκανες όλα άψογα!!!
    φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαίρη μου είναι πανέμορφη η σύνθεση σου!!! Έχεις συνδυάσει τέλεια το πράσινο με το ασημί και το όλο στήσιμο είναι μαγικό μαζί με τα αγγελούδια σου!
    Καλή επιτυχία και σου εύχομαι οι ευχές σου να βγουν αληθινές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ ωραια συνθεση Μαιρη, τελεια φωτογραφια, και το journaling οτι ευχεται καθε μανουλα..καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φοβερή και η φωτογραφία και το στήσιμο,καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαιρούλα καταρχήν ο Αντωνάκης είναι όλα τα λεφτά!!!! Μου αρέσει αυτή η αδελφική αγκαλίτσα!!! Αλλά και η σύνθεση σου είναι πολύ όμορφη! Τα χρώματα, τα διακοσμητικά και οι καρδούλες!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή