Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Bliss...

Καλή σας ημέρα!!!
Αυτές τις μέρες πραγματικά έχω πάρει φόρα...! Όλο θέλω να δημιουργώ!! Έχω φτιάξει αρκετές συνθέσεις που θα τις ανεβάσω τις επόμενες μέρες! Από τη μία παίρνω αφορμή από διάφορες προκλήσεις που κυκλοφορούν κ από την άλλη μου αρέσουν ορισμένες φωτογραφίες που έχω εκτυπώσει κ δε θέλω να τις αφήνω στην άκρη...!
Όλο αυτό με ευχαριστεί απίστευτα, αλλά το αρνητικό είναι ότι επειδή δεν έχω χρόνο καθόλη τη διάρκεια της μέρας λόγω των παιδιών, κάθομαι το βράδυ, με αποτέλεσμα να κοιμάμαι μόνο 5 ώρες...Δεν πειράζει όμως!! Αξίζει τον κόπο!!!
Αυτή είναι μια σύνθεση με το μικρό μου γιο, το Μάνο! Η φωτογραφία μου αρέσει πολύ πολύ!! Έχει ένα απίστευτο ύφος στην φωτογραφία αυτή... Έχει μεγαλώσει πολύ!!! Κάθε μέρα μας ξετρελαίνει με αυτά που κάνει!
Η σύνθεση είναι απλή... Μία σφραγιδούλα-dots κ chipboard αυτοκόλλητα που μου είχε κάνει δώρο η φίλη Μελένια!! Μαίρη μου είναι υπέροχα!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

11 σχόλια:

  1. Μαίρη, είναι από τις καλύτερες συνθέσεις που έχεις κάνει!! Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ!!! Τα αυτοκόλλητα τα έβαλες στην καλύτερη θέση, η σφραγίδα άπαιχτη!! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθρωπάκι όμορφο! Συνθεση μοναδική!
    Χαλαλι τα ξενυχτια που κάνουμε για τα παιδια μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ πότε μεγάλωσε αυτό ??? :) Ωραία σύνθεση, και μου αρέσει που έχεις γράψει και γύρω από τη φωτο ... journalling δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ήδη 8 μηνών...!!! Περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα!!!
    Γύρω από τη φωτογραφία είναι journaling. Νομίζω ότι δεν ταίριαζε κάπου αλλού.
    Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας σχόλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός! Να σου ζήσει ο κούκλος σου!
    Όσο για τη σύνθεση νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερές σου! Μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I love this layout....just fabulous....i love the stamping and the bunting in the corner.....i also love how it is not over done with embellishments....fabulous......cant wait to see the other layouts!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τώρα τί να πω!!δεν έμεινε και τίποτα να πω!!το σφράγισμα και τα διακοσμητικά είναι σε άψογη θέση και αρμονία με τη φωτό!!απίστευτη σελίδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτου φτου φτου! Μεγάλωσε το ζουζουνάκι σου κι αυτά τα μαγουλάκια είναι για φάγωμα… Πολύ όμορφη η σύνθεση σου Μαίρη, πολύ αρμονικός ο συνδυασμός χρωμάτων! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ πότε μεγάλωσε ο Μάνος έτσι...πάντως κάθε μέρα που περνάει νομίζω μοιάζει όλο και περισσότερο στον Αντώνη!!!

    Τέλεια η σύνθεση σου,μ' αρέσει πάρα πολύ η σφραγίδα και μ' αρέσει που δε το έχεις φορτώσει και άρα το μάτι πάει κατ' ευθείαν στην τέλεια φατσούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ουάου είναι υπέροχη!!! Να το χαίρεσαι το καμάρι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνω οτι ειναι αποτ ις καλυτερες που εχεις κανει, καλο ο μικρος ειναι απιθανος!! μεγαλωσε σωστο αντρακι! μου αρεσει πολυ το σφραγισμενο φοντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή