Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Frikantela witch!

Με αυτή τη σύνθεση συμμετέχω στην 3 πρόκληση του Memories Trend! Μία ακόμα υπέροχη πρόκληση!!! Αυτή τη φορά μας ζητούσε η σύνθεσή μας να είναι βασισμένη σε μια αγαπημένη μας Χριστουγεννιάτικη ιστορία, είτε αυτή είναι παραμύθι, είτε ταινία ή θεατρικό!
Αυτές τις μέρες τύχαινε κ πολύ συχνά αναφερόμασταν, σε συζητήσεις με φίλες μου, στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά- Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα! Επίσης εντελώς τυχαία οι μεγαλύτερες τάξεις του σχολείου του χωριού που μένω κ έχω πλέον οργανική εκεί, παρουσίασε ένα θεατρικό βασισμένο στο παραμύθι αυτό! Ήταν καταπληκτικό!!!!
Έτσι μόλις είδα το θέμα της πρόκλησης, ήρθε αμέσως στο μυαλό μου το παραμύθι αυτό του Τριβιζά!! Βρήκα μια εικόνα από το βιβλίο που απεικονίζει τη μάγισσα κ γύρω της βιβλία με τα κάλαντα από όλη την Ελλάδα κ ιδού το αποτέλεσμα!!!
Τα χαρτιά κ τα διακοσμητικά που χρησιμοποίησα είναι από τη συλλογή της Fancy Pants-Happy Holidays.
Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!!! Να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε τις μέρες αυτές, ό,τι κ αν κάνετε!!! Υγεία πάνω απ'όλα, ευτυχία κ πολλή αγάπη!

9 σχόλια:

  1. Καλημέρα Μαιρούλα και χρόνια πολλά! Η σύνθεση σου είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!!!!! Είναι τέλεια!!! Νομίζω η επιτυχία είναι δεδομένη!!! Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα σου εύχομαι ολόψυχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Μαίρη!!!
    Χρόνια πολλά!!!
    Πανέμορφη η σύνθεση σου και η Ιστορία που διάλεξες είναι ξεχωριστή! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρελαθηκα!!!!!!!τέλεια χρωματα!!!!τελειο παραμυθι!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια και καλα χριστουγεννα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά Μαίρη! Απίθανη η σύνθεσή σου! Τη λάτρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φωτογραφία με τη μάγισσα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
    Επίσης σου ταιριάζουν πολύ τα φούξια, Μαίρη, το ξέρεις;; Να τα χρησιμοποιείς συχνότερα! Είναι από τις ομορφότερες συνθέσεις σου αυτή! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και καλή τύχη στην προκληση! Υπέροχη σύνθεση και τα χαρτιά καταπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραμυθένια σύνθεση,όπως είπε και η Ευδοκία δεν υπάρχει!!πολύ ξεχωριστή ,καλή επιτυχία!
    Χρόνια Πολλά,καλή χρονιά να έχεις να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και την οικογένεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα τώρα σύμπτωση...και της κόρης μου είναι το αγαπημένο της παραμύθι αυτή την εποχή! Πήγα και της το αγόρασα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Εριξα πολύ γέλιο!!!Καλή επιτυχία Μαιρούλα! Έγινε πολύ ωραία η σύνθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή