Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Luna Park!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχαμε πάει μια βολτούλα στο Λούνα Παρκ! Με το που φτάσαμε κ είδα το χώρο (γιατί πήγαινα πρώτη φορά...) σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν να έβγαζα τον Αντώνη μου μερικές φωτογραφίες κ να έφτιαχνα ένα αλμπουμάκι με θέμα το Λούνα Παρκ! Έτσι έπιασα δουλειά εκείνο το απόγευμα!!! Έβγαζα κ ξαναέβγαζα φωτογραφίες προσπαθώντας να πετύχω τις καλύτερες πόζες...! Κ ιδού το αποτέλεσμα!!!
Τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι από το 6x6 Pad Decorative Edged Tablet Little Yellow Bicycle-Baby Safari (boy), όπως κ ολα τα διακοσμητικά! Είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό τη συλλογή αυτή μαζί με αρκετά από τα διακοσμητικά που είχε(αυτοκόλλητα, κουμπιά, brads,...). Δεν είχα αξιωθεί δυστυχώς να τη χρησιμοποιήσω...αλλά αυτή τη φορά τη χρησιμοποίησα!!!

15 σχόλια:

  1. υπέροχο το στήσιμο και οι φωτογραφίες του μικρού Αντώνη τέλειες!!! μπράβο σου Μαίρη... πολυ μου αρέσει η δουλειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Μαίρη!!!!Να δω πότε θα φτάσω σε τέτοιο επίπεδο?:))
    Πάντως φαίνεται ότι ο μικρός πέρασε καλά και ότι όλα του μοιάζαν παράξενα:)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο άλμπουμ!!! Πολύ χαρούμενο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι φωτο βγήκαν πολύ καλές! το αλμπουμάκι είνια πολύ πολύ όμορφο! με έξυπνες τσεπούλες και τέλεια διακοσμητικά! φτιάχνεις πολύ ωραία μίνι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαίρη συγχαρητήρια είναι υπέροχο. Ευτυχώς που το σκέφτηκες έγκαιρα και έβγαλες αρκετές φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο το μίνι σου Μαίρη!!Μ' αρέσει που όλες οι σελίδες είναι διαφορετικές σε σχήμα,είναι παιχνιδιάρικο και ταιρίαζει άψογα με το θέμα!!Και οι φωτογραφίες του Αντώνη όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ωραιο το μινι Μαιρη! ο Αντωνης περασε τελεια απο οτι φαινεται..ρψω και εγω αυτο το μινι και την συλλογη αλλα ακομα δεν την εχω χρησιμοποιησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Μαιρούλα! Μου αρέσει πάρα πολύ το άλμπουμ σου! Τα χαρτιά είναι υπέροχα κι ό,τι πρέπει για αγοράκι και ταιριάζουν οι αποχρώσεις με αυτές από τις φωτογραφίες!!!! Μου αρέσει που έπαιξες με τις σελίδες και τις έκανες διαφορετικά σχέδια κι επίσης που έκανες τσεπούλες πίσω από κάθε φωτογραφία για ετικέτες και σχολιασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ γλυκο και βεβαια ΠΟΛΥΤΙΜΟ!Ενας μικρος θησαυρος για τον Αντωνη σου!Οταν μεγαλωσει θα εχει ενα καταπληκτικο ενθυμιο!!Μπραβο μαμα Μαιρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο, Μαίρη, είσαι φοβερή στα μίνις!!! Είναι πολύ πολύ γλυκό το αλμπουμάκι! Μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάθε σελίδα έχει διαφορετικό σχήμα και στήσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραία δουλειά! και ο μικρός ένας πρίγκηπας!
    Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουκλίστικο το αλμπουμάκι,Κούκλος και ο πρωταγωνιστής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ παιχνιδιάρικο το αλμπουμάκι, πολύ ταιριαστό με το θέμα του!! Και ωραία η ιδέα σου να το αφιερώσεις στο Λούνα Παρκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραίο το άλμπουμ! και οι φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές!
    για έλα να παίξουμε και ένα παιχνιδάκι από το επιλόχεια κατάθλιψη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ ωραίο έγινε Μαιρούλα! Μου αρέσει που έχει διαφορετικά σχήματα! Ωραίες αναμνήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή