Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Hello Fall!

Με τη σύνθεση αυτή συμμετέχω στην πρώτη πρόκληση του ανανεωμένου blog craftycroppers της scrapoφιλενάδας Ειρήνης! Ειρήνη μου υπέροχη ιδέα!! Καλή αρχή κ καλή συνέχεια εύχομαι!!!!
Φθινόπωρο! Μια περίεργη εποχή! Αρχίζει σιγά σιγά το κρύο...χαλάει ο καιρός...Δεν είναι από τις αγαπημένες μου εποχές...Δεν ξέρεις πως να ντυθείς, τη μια βρέχει κ δεν μπορείς να πας πουθενά..την άλλη έχει ήλιο κ ζεσταίνεσαι...Κ όλο αυτό δεν μου αρέσει...! Προτιμώ το χειμώνα ή το καλοκαίρι που ξέρεις τι σε περιμένει!!!
Ο Αντώνης μου εδώ σε φθινοπωρινό "τοπίο"! Στην αυλή μας που γεμίζει συνεχώς φύλλα(δεν προλαβαίνω να σκουπίζω...!) με μακρύ παντελόνι κ με κλειστά παπούτσια! Του φόρεσα επίτηδες πορτοκαλί μπλούζα για να ταιριάζει με τα χρώματα της πρόκλησης!! χαχα
Το στήσιμο της σύνθεσης κάπου το είχα δει...αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι..
Χρησιμοποίησα χαρτιά κ γραμματοσειρά από τη συλλογή Crate Paper-Lemon Grass. Τα φύλλα είναι από punche της Woodware κ το λουλουδάκι είναι από γκοφρέ χαρτί σύμφωνα με τις οδηγίες που μας είχε δώσει η Ρούλα στο πρώτο cyber crop!

7 σχόλια:

  1. Great layout!...I love how you have used a theme of circles...circle pattern paper embossed circles on the leaves just wonderful....love it...thank you for playing along.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαίρη μου, η σύνθεση είναι υπέροχη, από κοντά που τη είδα είναι ακόμα πιο όμορφη!! Το highlight είναι φυσικά τα φύλλα που έχεις κάνει ανάγλυφα... τραβάνε αμέσως το μάτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλειο στήσιμο!! ωραία χαρτιά,ωραίο journaling και τα φύλλα άψογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη σύνθεση! Μ' αρέσει πολύ!!! Λιτή με πανέμορφα χρώματα....και ο μικρός είναι κούκλος, ε; Πολύ γλυκό παιδάκι, φτου να μην το ματιάσω, να το χαίρεσαι Μαιρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαίρη μου υπέροχη σύνθεση!!Μ αρέσει πολύ το στήμισο πάρα πολύ!Και η αντίθεση που κάνουν τα χρωματιστά χαρτιά με το χαρτί του background...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του φόρεσα επίτηδες πορτοκαλί μπλούζα για να ταιριάζει με τα χρώματα της πρόκλησης!!
    Καλά είσαι φοβερή δεν έχω τίποτ' άλλο να πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαίρη είναι υπέροχο το στήσιμο, και τα ανάγλυφα φύλλα τέλεια... και μου αρέσει που έβγαλες φωτό, ειδικά για τη σύνθεση αυτή!!!
    δεν παίζεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή