Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Βιβλίο ευχών γάμου!

Το Σάββατο ο γαμπρός μου παντρεύει στη Ρόδο ένα ζευγάρι. Είπαμε λοιπόν με την αδερφή μου να τους φτιάξω το βιβλίο ευχών. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κάτι τέτοιο! Μου άρεσε πολύ όλη η διαδικασία!
Για την κατασκευή του ακολούθησα τις οδηγίες από την ομάδα του Memories Trend! Να είναι καλά!! Είναι πολύ κατατοπιστικές!!!
Επίσης χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το καινούριο μου μηχάνημα!! Πήρα το Slice της Making Memories! Από την αρχή που ήθελα να πάρω ένα μηχάνημα ήμουν ανάμεσα σε αυτό κ στο Big Shot. Τελικά πήρα το Big Shot. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά μου είχε μείνει απωθημένο!! Το βρήκα σε πολύ καλή τιμή κ έτσι δε δίστασα να το παραγγείλω!!!!!!! Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ πολύ θετική!!!
Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τη Sfragidomania! Τέλεια δουλειά!!!
Όπως επίσης κ την Ευδοκία που μου είπε σε ποιο βιβλιοπωλείο θα βρω το χαρτί για το εξώφυλλο του άλμπουμ!!
Ελπίζω να σας αρέσει! (Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καλές γιατί τις τράβηξα βράδυ, επειδή έπρεπε να στείλω το βιβλίο το πρωί...)

15 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο Μαίρη μου!Είμαι σίγουρη πως το ζευγάρι θα ενθουσιαστεί!!Καλορίζικο και το slice(από που το πήρες αλήθεια;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαίρη είναι πολύ όμορφο Με τπτ δε φαίνεται για τοπρώτο σου! Συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ,τί καλό που έγινε!!! πολύ απλό και σικάτο! το δέσιμο είναι πολύ προσεγμένο! και το μηχάνημα.......αχ.....τελειο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιτό,απλό και απέριτο,το καλύτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρομερά αριστοκρατικό βιβλίο ευχών! Το χαρτί του εξωφύλλου σκέτο κόσμημα! Μπράβο και εις άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιτό και αριστοκρατικό! Ένα τέτοιο θα ήθελα κι εγώ! Με γεια το νεό μηχανημα και καλές δημιουργίες, Μαιρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτικό εξώφυλλο και πολύ καλό δέσιμο έκανες Μαιρούλα! Μπράβο σου!!! Με γεια και το νέο σου μηχάνημα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδερφούλα ειναι τέλειο!! Εχω αγωνία να το δω αύριο και απο κοντα!! Ελπίζω ο στολισμός που θα κάνω στο τραπέζι να αρμόζει σε ένα τόσο όμορφο και 'σικάτο' βιβλίο ευχών!! σε ευχαριστωωωωω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάρα πολύ όμορφο!! Μπράβο!! Το συγκεκριμένο χαρτί το είδα σήμερα από κοντά!! Είναι τέλειο μεταλλιζέ!! Να σου ζήσουν τα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ ομορφο το βιβλιο ευχων, μου αρεσει ο συνδιασμος των 2 χρωματων, μεγεια και το Slice καλες δημιουργιες..Σε ευχαριστω και για την καρτουλα που μου εστειλες για τα γενεθλια μου, πολυ ομορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαιρη πολυ ομορφο το βιβλιο!!! το δεσιμο τι ειναι ? και το εξωφυλλο σου υπεροχο μεγια και το καονουριο σου εργαλειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα σχόλιά σας!!!
    Κατερίνα μου το δέσιμο αρχικά ξεκίνησε για να βάλω βίδες, αλλά οι βίδες που είχα δεν ταίριαζαν κ έτσι έβαλα κορδέλα! Βγήκε μια χαρά!!! Νομίζω ότι αν ξανακάνω κορδέλα θα βάλω κ πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαιρη ειναι καταπληκτικο!Το στησιμο πολυ ομορφο και το χαρτι του εξωφυλλου τελειοοοοο!Το δεσιμο του βιβλιου μου αρεσε επισης πολυ!Μεγεια και το καινουργιο σου σκραπομηχανημα!Καλες δημιουργιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή