Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Νικόλας!

Πριν αρκετές μέρες βάφτισε ο άντρας μου ένα αγοράκι το Νικολάκη! Έτσι ως νονοί αποφάσισα να φτιάξω εγώ το βιβλίο ευχών της βάφτισης!
Στο βιβλίο αυτό με βοήθησαν πάρα πολύ τα κορίτσια από τη Sfragidomania! Μου έκοψαν το άλμπουμ, τα χαρτιά, αλλά κ τα μονογράμματα, τις άγκυρες κ έτσι η δουλειά που είχα να κάνω εγώ ήταν πιο λίγη κ συγκεκριμένη, γιατί κ με τα δύο ζουζουνάκια δε θα μπορούσα να ασχοληθώ κ πολύ... Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!!
Νικολάκη να σε χαιρόμαστε!!!!!!!!

15 σχόλια:

  1. kαταπληκτικό!! μου αρέσει που είναι λιτά διακοσμημένο! ωραίες σφραγιδούλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως έχω πει και παλαιότερα, εχεις πολύ μεγάλο ταλέντο να συνδυάζει χρώματα και κάθε αποτέλεσμα είναι πολύ απαλό, αρμονικό και ευχάριστο στα μάτια αυτού που το βλέπει!!
    Και μένα μου αρέσει που δεν το φόρτωσες!!! Μπραβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευδοκία τέλειο ... να σας ζήσει το νεοφώτιστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωχχ ... σορρυ ... Μαίρη ... είχα και της Ευδοκίας το μπλογκ ανοιχτό συγχρόνως και τα μπερδεψα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι Ελένη μου!!! Κανένα πρόβλημα!!!!!!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαίρη μου, πάντα άξιοι ώς νονοί... και φυσικά είναι πολύ όμορφο το βιβλιο.. δεν θα γινόταν διαφορετικά, αυτό είναι σίγουρο!! πολύ όμορφα χρώματα, αγορίστικο καθαρά και πολύ ομορφα και λιτα στολισμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαίρη μου πάντα άξιοι,να σας ζήσει ο μικρός Νικόλας.Όλη η ομορφιά του ευχολογίου είναι η απλότητά και η αρμονία χρωμάτων.Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας ζήσει ο μικρός νεοφώτιστος Νικόλας!!! Και το ευχολόγιο σου Μαιρούλα.. απλό, λιτό και υπέροχο! Μπράβο σου κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο βιβλίο!!! Και οι σφραγιδούλες όντως είναι τέλειες!!! Να σας ζήσει ο μικρός και πάντα άξιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ ομορφο το βιβλιο Μαιρη!Υπεροχοι συνδυασμοι χρωματων και πολυ κομψη η διακοσμηση!Παντα αξιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο!!! Πάντα αξιοι Μαίρη μου!!! Μου αρέσει πολύ το βιβλίο. Εχει πολύ προσεγμένη δουλειά με ωραία συνδυασμένα χρώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντα άξιοι Μαιρούλα! Εγώ κλασικά θα προτιμούσα να βάλεις και κανα στολιδάκι παραπάνω αλλά that's me..lol...Και πάλι όμως είναι υπέροχο! Φαντάζομαι με νιώθεις απόλυτα αν κρίνω απο το σχόλειό σου σχετικά με το χρόνο που έχει κανείς να φτιάξει ευχολόγιο εξ'αρχής με 2 παιδια...άστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές κ τα σχόλιά σας!!!!
    Βίκυ μου αν σε νιώθω λέει....Πού χρόνος... Περιμένω πως κ πως να πάει ο μεγάλος(που είναι 2,5 χρονών) στον παιδικό να ηρεμήσω λίγο..Πάντως μπράβο σου που κάνεις τόσα κ χωρίς βοήθεια! Εγώ κ με βοήθεια από τη Σφραγιδομανία, πάλι τελευταία στιγμή το τελείωσα κ πιέστηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαιρη μου σε καταλαβαινω απολυτα!!Η ελειψη χρονου ειναι κατι κοινο!Κι εμας θα παει φετος ο μεγαλος προνηπιο κι ελπιζω να χαλαρωσουμε καπως!!
    Μου αρεσει το εξωφυλλο του βιβλιου παρα πολυ!Βεβαια κι εγω κλασσικα θα το φορτωνα λιγο παραπανω χι χι αλλα ο καθενας με το στυλ του!Παντα αξιος ο αντρουλης σου!Φιλια στα παιδακια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να χαίρεστε τον φιλιότσο!
    Τέλειο το αλμπουμάκι που του έφτιαξες, Μαίρη μου!
    Γεια στα χεράκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή