Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Friendship!


Αυτό είναι ένα αλμπουμάκι που μου ζήτησε να της φτιάξω η αδερφή μου για μια φίλη της. Το θέμα? Τι άλλο από τη φιλία!! Άφησα αρκετό χώρο στις εωτερικές σελίδες, γιατί τις φωτογραφίες θα τις έβαζε η αδερφή μου.
Κ ιδού η απορία?? Έχετε εσείς πρόβλημα με την εκτύπωση φωτογραφιών σε μικρό μέγεθος?(Η αδερφή μου στη Ρόδο αντιμετώσε μεγάλο πρόβλημα...κυρίως με τη συννενόηση...!) Για παράδειγμα 5 x 7 εκατοστά?? Εγώ μόνο ένα φωτογραφείο έχω βρει κ με εξυπηρετούν...Οι υπόλοιποι μου λένε ότι 9 x 13 είναι το μικρότερό τους μέγεθος κ ότι δεν μπορούν να μου εκτυπώσουν πιο μικρό... Κ αναρωτιέμαι έχετε κ εσείς αυτό το πρόβλημα?? Κ αν ναι τι κάνετε?? Τις εκτυπώνετε μόνες σας??

Για το αλμπουμάκι χρησιμοποίησα χαρτιά από το pad της Basic Grey-Lemonade, η γραμματοσειρά είναι Quickutz-Strawberry κ τα λουλουδάκια Prima Marketing.

8 σχόλια:

  1. Εγώ για την ώρα σε όσα μινις εχω κανει τις έχω κουτσουρέψει τις φωτογραφίες... Ειναι ενα θεμα αυτό με το μεγεθος... Αλλα αν τις εκτυπώσεις πολυ μικρες δεν θα φαινονται καλα τα πρόσωπα νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαίρη μου, πρώτα απ' ολα μπράβο για το μίνι σου, είναι πανέμορφο!!! Το Lemonade είναι απίθανη σειρά χαρτιών, πολύ καλή επιλογή έκανες!
    Όσο για τις φωτογραφίες, εγώ έχω βρει ένα φωτογράφο στη γειτονιά μου που τυπώνει και μικρά μεγέθη, απλά ποτέ δεν είναι ακριβώς το μέγεθος που ζήτησα...
    Καταφεύγω στη γνωστή πεπατημένη λύση να κόβω τις κανονικές φωτογραφίες, όπως είπε και η Ελίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tέλειο το αλμπουμ!!! πάρα πολύ όμορφο!
    όσο για τις φωτό τις τυπώνω μόνη μου :)
    Καλημέρααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα Μαιρη! πολυ ομορφο το μινι που εφτιαξες για την αδερφη σου και την φιλη της..εγω τις περισσοτερες φορες τις τυπωνω μονη μου, η λεω στην φωτογραφο μου να μου τυπωσει στο 10χ15 χαρτι 2 φωτογραφιες, και ετσι βγαινουν λιγο μικροτερες, απο φιλο φωτογραφο ομως εχω μαθει οτι μπορεις μεσω photoshop να ρυθμισεις το μεγεθος των φωτογραφιων και να το δωσεις στο φωτογραφο να το τυπωσει, αλλα συνηθως δεν θελουν να ασχοληθουν με τετοια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαίρη μου πολύ όμορφο το μίνι! Εγώ τα έχω βρει με το φωτογραφείο μου... Όταν τυπώνω μικρές μου βάζει δυο φώτο στη διάσταση της 10*13. Αλλά αν θέλω μου τυπώνει και σε μικρότερη διάσταση μέχρι και σε μορφή thumbnail... αν δεις στο μίνι που έφτιαξα για την αδερφή μου "Mykonos" οι φωτογραφίες έχουν εκτυπωθεί σε μέγεθος thumbnail!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο το μίνι Μαίρη. Σίγουρα η αδερφή σου θα ενθουσιαστεί.
    Τις φωτογραφίες και εγώ μόνη μου τις τυπώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο το αλμπουμάκι!! Και το σχήμα του πολύ όμορφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφο mini album με υπέροχα χαρτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή