Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Crafty Croppers Cyber crop!

Melenia's Challenge #1
Irini's Challenge #2
Roula's Challenge #3
Nektaria's Challenge #4
Eleni's Challenge #6
Elina's Challenge #7

Επιστρέψαμε!! Λείπαμε για 2 εβδομάδες στους γονείς μου που μένουν σε σπίτι κοντά στη θάλασσα, για να χαλαρώσουμε λίγο κ να ξεκουραστούμε!
Χτες όμως επιστρέψαμε κ πάλι σπίτι μας!! Στην καθημερινότητά μας, που για να είμαι ειλικρινής μου έλειψε πολύ!! Δεν είναι κ πολύ εύκολο να μετακομίζει κανείς έστω κ για λίγο κάπου αλλού με 2 παιδιά!! Πραγματικά ολόκληρη μετακόμιση κάναμε!!! Είχα βέβαια βοήθεια κ αυτό θα μου λείψει αρκετά, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!
Οπότε μόνο τώρα κατάφερα να ανεβάσω τις συνθέσεις κ την καρτούλα που έφτιαξα για το πρώτο Crafty Croppers Cyber crop!
Πολύ το χάρηκα, παρόλο που οι συνθήκες με τις οποίες "δούλευα" δεν ήταν οι καλύτερες έχοντας κ τα 2 παιδιά μαζί μου...αλλά προσπάθησα!! Είχα καιρό να φτιάξω συνθέσεις κ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία!!! Επίσης μου άρεσαν πολύ οι προκλήσεις που έβαλαν οι κοπέλες κ προσπάθησα να τις αξιοποιήσω όσο καλύτερα μπορούσα!!! Η μόνη πρόκληση στην οποία δεν κατάφερα να συμμετέχω είναι της Ζέφυς. Δεν μπόρεσα με τα παιδιά να βρω κάποια πραγματάκια που ήθελα κ αναγκαστικά το άφησα.
Χρησιμοποίησα χαρτια από διάφορες εταιρίες, όπως Basic Grey-Romani, Basic Grey-Pheobe, Fancy Pants-Sweet Spring, Making memories-animal crackers, Bo Bunny-A Gift of Love, Imaginisce-Loves me, October Afternoon-Peek a Boo, Crate Paper-Lemon Grass.

3 σχόλια:

  1. Μαίρη μου, καλωσήρθατε σπίτι σας! Πολύ χαίρομαι που βλέπω πάλι συνθέσεις σου στο μπλογκ σου! Φυσικά είναι πανέμορφες όλες και συγχαρητήρια για τη νίκη σου στη σύνθεση της Ελένης!! Υπέροχη δουλειά έκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!
    Οι συνθέσεις σου πολύ ενδιαφέρουσες όλες και με δυο μικρά μαζί άθλος που κατάφερες και τις τελείωσες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι επιστροφή στην καθημερινότητα,αλλά ήταν πολύ όμορφα!! Δεν έχω λόγια για όλες τις συνθέσεις σου ειδικά για το πως περιπλέκεις τόσο ομοιόμορφα τα χρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή