Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

My dies!

Επιτέλους κάθησα κ έφτιαξα αυτό το mini book για τη φύλαξη των nestabilities! Από καιρό το είχα στο μυαλό μου! Είχα πάρει την ιδέα από την Ελένη κ στη συνέχεια από την Ευδοκία κ τη Μελένια!
Δε βόλευε κ η τοποθέτησή τους στην αρχική τους συσκευασία, οπότε ήταν άμεση ανάγκη!
Χρησιμοποίησα χαρτόνι 2 χιλ. για τα εξώφυλλα κ στο εσωτερικό 10 θήκες cd. Επίσης χρησιμοποίησα την τεχνική της Ευδοκίας με το βέλκρο, αλλά δε μου "πέτυχε" κ πολύ...Όταν το άνοιγα ξεκολλούσε κ μου έσκισε το χαρτί, γι'αυτό κ έκανα αυτό το "μπάλωμα" με τα mini scalloped! Τελικά τοποθέτησα ένα brad για να το κρατάει στη θέση του κ λύθηκε το πρόβλημα!
Τα χαρτιά που χρησιμοποίησα κ έντυσα τα εξώφυλλα είναι Μy mind's Eye -Bloom & Grow, τα fibres που χρησιμοποίησα είναι της ίδια συλλογής, το κουμπάκι είναι Woodware κ η γραμματοσειρά είναι Basic Grey-Sweets(undressed) την οποία πέρασα με πορτοκαλί μελάνι.
Το mini book δέθηκε φυσικά με το Bind it All!

5 σχόλια:

  1. nice!!!!ελπιζω να εμπλουτησεις τη συλλογή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο! Εγώ δεν έχω ακόμα φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, αλλά σίγουρα θα το εφαρμόσω όταν αποκτήσω dies!
    Νομίζω θα μπορούσες ίσως να βάλεις κι ένα κομμάτι χαρτί σε κάθε θήκη για να ξεχωρίζουν μεταξύ τους και να "στέκεται" η σελίδα πιο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow υπέροχη δουλειά!!!Μ αρέσει πάρα πολύ...αν δε μας έλεγες τι είχε γίνει δε θα περνούσε καν από το μυαλό μου,μάλιστα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το ¨"μπάλωμα" το θεώρησα πανέξυπνη ιδέα!!!
    Σύντομα να το γεμίσεις σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαίρη μου δεν έχω λόγια!!! είναι τέλειο!!! πολύ επαγγελματική δουλειά!μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή