Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

My graduation!




Ψάχνοντας σε ένα συρτάρι με φωτογραφίες ανακάλυψα αυτές τις δύο!! Είναι από τη μέρα της ορκομωσίας μου!! Βρισκόμαστε έξω ακριβώς από το Παιδαγωγικό τμήμα(ΠΤΔΕ) στο Ρέθυμνο!! Πως περνάνε τα χρόνια!!!!!
Φτιάχνοντας τη σύνθεση αυτή, έψαχνα κάτι να βάλω για να τη διακοσμήσω κ έτσι έφτιαξα το λουλούδι που μας πρότεινε η Ελίνα στο tutorial της για την 4 πρόκληση του Scrapbookers in Greece!
Χρησιμοποίησα γάζα πορτοκαλί κ λαχανί! Από πίσω έβαλα ένα κουμπί, το οποίο στερέωσα με ένα κορδονάκι! Γύρω γύρω έβαλα κομμάτια πορτοκαλί κορδέλας για αν μην είναι τελείως απλό! Κ ιδού το αποτέλεσμα!! Τέλειο λουλούδι!!! Σίγουρα θα το ξαναφτιάξω!!! Ευχαριστούμε πολύ Ελίνα!!!
Χρησιμοποίησα χαρτιά Basic Grey-Romani, γραμματοσειρά Basic Grey-Sweets, που τη χρωμάτισα με πορτοκαλί μελάνι, Κόπτη μπορντούρας Fiskars-Threating Water κ κουμπί Making Memories!

9 σχόλια:

  1. Mαίρη, είναι τελειο!!!! Ειλικρινά έπαθα οταν το είδα! Θα κερδίσεις την πρόκληση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ,είναι πάρα πάρα πολύ ωραία!!!!Το λουλούδι είναι όντως τέλειο!!μου άρεσε πολύ που έβαλες και κορδελίτσες μέσα!!φοβερό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη σύνθεση Μαίρη! Τα χρώματα πολύ χαρούμενα και το λουλουδάκι απλά καταπληκτικό! Μάλλον θα το δοκιμάσω κι εγώ σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκανες πολύ καλή δουλειά! Και το αποτέλεσμα είναι όμορφο. Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφη συνθεση!Μπραβο Μαιρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Κ εμένα μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΤΔΕ? Δασκάλα ή με μεταπτυχιακό σε αυτόν τον τομέα? Είμαι νηπ/γός κι όταν βρίσκω συνάδελφο εκπαιδευτικό καταλαβαίνεις, παθαίνω μία ταύτιση!Παρεπιπτόντως πολύ ωραία η σύνθεση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή