Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Δεύτερη πρόκληση για το Scrapbookers in Greece!


Η δεύτερη πρόκληση του Scrapbookers in Greece ήταν να επιλέξουμε μια σελίδα από τις συνθέσεις που έχει φτιάξει η Ελίνα(από το blog της ή από τη gallery του Scrapbookers in Greece) κ να κάνουμε scraplift στη σελίδα αυτή!
Η σύνθεση που με τράβηξε από την πρώτη στιγμή είναι αυτή: http://scrapgreece.ning.com/photo/bathtime-1?context=user
Μου άρεσε το στύλ κ κυρίως η χρήση του μεγάλου κύκλου κ του scalloped γύρω από τον κύκλο!
Στη σύνθεσή μου αυτή χρησιμοποίησα χαρτιά από την εταιρία KI Memories-Little Guy, η γραμματοσειρά(Our...Driver) είναι του Quickutz-Strawberry, η γραμματοσειρά(Car) είναι chipboard της Basic Grey-Sweets(undressed κ τα χρωμάτισα με colorbox-sky blue), Punche Scalloped Circle-Woodware, Cookies Cutter Die-Nesting Circles για τους κύκλους κ τα συννεφάκια κ το λουλούδι είναι μοτίβα 2x2 του Squeeze-Quickutz.

6 σχόλια:

  1. στο λέω κι από εδώ!είναι τέλεια σελίδα!!!!!όλα τα λεφτάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφη σύνθεση!!!Μου αρέσει πάρα πολύ Μαίρη.θέλω να σε ευχαριστήσω που εξηγείς τόσο αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησες. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραια σελλιδα, και ο οδηγος ετοιμος να βγει τους δρομους!!..δεν μπορω ομως να μπω στο λινκ να δω απο που εμπνευστηκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας σχόλια!!!
    Παρασκευή μου αν μπεις στις φωτογραφίες της Ελίνας στο Scrapbookers in Greece θα τη δεις στην πρώτη σελίδα με τις συνθέσεις της. Είναι η πρότελευταία. Bathtime την έχει ονομάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή