Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Our Family!!



Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελίνα!!! Η ιδέα της αυτή τόσο με την κατασκευή του κοινωνικού δικτύου, όσο κ με τις προκλήσεις κάθε μήνα με βοήθησε πολύ να καθήσω κ να ασχοληθώ με τη δημιουργία συνθέσεων! Πάντοτε μου άρεσαν κ γι' αυτό ξεκίνησα να ασχολούμαι κ με το scrapbooking, αλλά δίσταζα να ξεκινήσω κάτι...Φοβόμουν για το αποτέλεσμα κ για την όλη διαδικασία... Τώρα η δημιουργία κάθε σύνθεσης είναι για μενα πολύ ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης!!! Να είσαι πάντοτε καλά!!!!
Σήμερα το μεσημέρι προτίμησα να φτιάξω αυτό το LO παρά να ξαπλώσω! Πέρασα υπέροχα!!! Πολύ δημιουργικά κ το ευχαριστήθηκα!!!!!
Χρησιμοποίησα χαρτιά από την αγαπημένη μου collection Crate Paper-Sweet Branch (δυστυχώς το τελευταίο χαρτί...), τα χάρτινα διακοσμητικά είναι από την ίδια collection, η γραμματοσειρά είναι Quickutz-Strawberry, εκτός από το "f" που είναι από τα chipboard της Basic Grey-Sweets, τα οποία χρωματίστηκαν με colorbox-sky blue, για τον κύκλο κ το περίγραμμά του χρησιμοποίησα το Cookies Cutter-Nesting Circles κ για το scalloped circle το punche της Woodware των 3''. Η κορδέλα είναι της εταιρίας Anita's-Green.

4 σχόλια:

  1. Τι όμορφη σύνθεση!!!Τι ωραία απαλά χρώματα!!!
    Και η φωτογραφία πολλή καλή!!! Εμείς τραβάμε ο ένας τον άλλον.Μια, της προκοπής δεν έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι Ιωάννα μου μη σου πω ότι κ εμάς είναι η πρώτη κ η τελευταία...Η αδερφή μου έτυχε κ ήταν εδώ κ μας τράβηξε...Γιατί κ εμείς ο ένας τον άλλο τραβάμε...Κ οι φωτογραφίες του άντρα μου όταν με τραβάει με το μικρό είναι οι περισσότερες θαμπές...Οπότε καταλαβαίνεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, ρε κορίτσια, κι εμείς οικογενειακές δεν έχουμε!!! Μόνο τα παιδιά παίρνουμε... πού χρόνος να κάτσουμε να φωτογραφιστούμε όλοι μαζί! Μαίρη, είναι φανταστική η σύνθεση σου! Τώρα που ξεκίνησες, μην το σταματήσεις! Θα βελτιώνεσαι συνεχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω λόγια!
    Πολύ ξεχωριστή σύνθεση για μια τόσο όμορφη στιγμή! Μπράβο Μαίρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή