Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

2 ακόμα καρτούλες...

Άλλες δύο καρτούλες για τις προκλήσεις του Ιανουαρίου στο Get Creative!
Η πρώτη είναι για την πρόκληση της Alex που μας ζητάει να φτιάξουμε μία καρτούλα για ένα κοντινό μας πρόσωπο το οποίο χρειάζεται λίγη θετική ενέργεια και η δεύτερη καρτούλα είναι για την πρόκληση της Marie, η οποία μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε die cuts ή punches.
Έτσι έφτιαξα αυτές τις δύο καρτούλες η μία για την αδερφούλα μου που μου λείπει πολύ μιας κ είναι μακριά... και η άλλη για μία μικρή δεσποινίδα που σε λίγο καιρό κλείνει τα 4!
Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω χρόνο να συμμετέχω και στις προκλήσεις των συνθέσεων... Έχω να φτιάξω καιρό συνθέσεις κ ήθελα το χρόνο μου... Αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το προσπαθήσω! Καλή μέρα εύχομαι!

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

2 cards!

Καλησπέρα σας!!! Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα και λίγο πριν τελειώσει και αυτός ο μήνας και μαζί του και οι προκλήσεις του Ιανουαρίου στο Get Creative, βρήκα χρόνο και κάθησα και έφτιαξα μερικές καρτούλες!
Με την πρώτη συμμετέχω στην πρόκληση της
Channa, η οποία ζητούσε μια κάρτα με μια ετικέτα και ένα κομμάτι ύφασμα ή δαντέλα!
Και με τη δεύτερη καρτούλα συμμετέχω στην πρόκληση της
Natasa, που μας ζητούσε μία "καθαρή και απλή" κάρτα!
Πλησιάζει η μέρα των ερωτευμένων και παρόλο που δεν είμαι υπερ αυτής της φιλοσοφίας, κάθε χρόνο φτιάχνω μία καρτούλα για τον άντρα μου! Έτσι σκέφτηκα φέτος με αφορμή τις προκλήσεις να τη φτιάξω λίγο πιο νωρίς!
Εύχομαι σε όλους μας καλό Σ/Κ!