Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Christmas cards!

Καλησπέρα σας!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας, όσον αφορά την προηγούμενη ανάρτηση για το παζάρι μας! Πήγε μια χαρά! Είχαμε αρκετό κόσμο κ όλες οι κατασκευές πουλήθηκαν!!! Εύχομαι πάντα να έχουμε τέτοια ανταπόκριση κ ιδιαίτερα όταν ο σκοπός που γίνεται είναι φιλανθρωπικός!
Κ μιας κ έμειναν λίγες ακόμα μέρες για τα Χριστούγεννα να σας δείξω μερικές ακόμη καρτούλες από αυτές που έφτιαξα για το παζάρι. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω τελειώσει τις δικές μου...αλλά ελπίζω αυτή την εβδομάδα να προλάβω να τις ταχυδρομήσω!

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο παζάρι!!!

Αυτή την Κυριακή 18 του μήνα ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μαζί με το Δημοτικό Σχολείο & το Νηπιαγωγείο Μυρτιάς διοργανώνει ένα παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων για τους Γιατρούς χωρίς σύνορα!
Εδώ και καιρό οι μαμάδες των παιδιών έφτιαχναν διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στεφάνια, γούρια, κεράκια...για το παζάρι!!! Βοηθήσαμε κ εμείς οι δάσκαλοι μαζί με τα παιδιά φτιάχνοντας καρτούλες, τσόχινα στολίδια για το δέντρο κ γούρια! Έχουν γινει όλα υπέροχα!!!!
Αν δεν έχετε κανονίσει κάτι άλλο, ελάτε μία βολτούλα στο χωριό μας! Το παζάρι ξεκινάει 3.00μ.μ. στο χώρο του σχολείου, θα ακολουθήσει η φωτογώγηση της φάτνης μας, θα έχουμε μουσική από το συγκρότημα του Γρινιεζάκη Μιχάλη, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει μπαλόνια στα παιδιά κ θα έχουμε κ μπουφέ με γλυκίσματα!
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Our Christmas treeee!!!

Την προηγούμενη Τρίτη στολίσαμε κ εμείς το δέντρο μας!!!!
Από όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το scrapbooking μου είχε μπει στο μυαλό να φτιάξω μία χρονιά μόνη μου τα στολίδια για το δέντρο μας.. Σκεφτόμουν να έφτιαχνα κάτι με χαρτί...αλλά με τα παιδιά δε θα έμεναν κ πολλές μέρες κρεμασμένα στο δέντρο... Έτσι τελικά επέλεξα την τσόχα! Για ευκολία χρησιμοποίησα dies της Sizzix. Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ!!!
Εύχομαι να έχουμε καλές γιορτές!