Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

Πασχαλινές δημιουργίες!

Χάθηκα αρκετές μέρες από τη blogογειτονία... Λίγο που έφτιαχνα κάτι ιδιαίτερο που μου ζήτησε η αδερφούλα μου (θα σας το δείξω σε επόμενη ανάρτηση!), λίγο οι μέρες αυτές με τα τσουρεκάκια, το βάψιμο των αυγών, λίγο οι δουλειές του σπιτιού δε μου άφηναν χρόνο για πολλές δημιουργίες...!
Έβρισκα όμως έστω κ λίγο χρόνο-αργά το βράδυ που κοιμόντουσαν τα μικρά-κ όλο κ κάτι έφτιαχνα κυρίως για το Πάσχα!
Έφτιαξα καλαθάκια που τα γέμισα με σοκολατένια αυγουλάκια κ τα έδωσα σε φίλες μου, έφτιαξα μία λαμπάδα για την αδερφούλα μου κ τέλος δύο στεφανάκια για τις δασκάλες του Αντώνη μου στον παιδικό που τους τα δώσαμε την ημέρα που έκλεισαν!
Τα στρογγυλά καλαθάκια είναι τα γνωστά καλαθάκια που φτιάχνει η Ευδοκία μας κ στο blog της έχει κ αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο κατασκευής τους κ τα στεφάνια είναι εμπνευσμένα από το τελευταίο υπέροχο ανοιξιάτικο στεφάνι που έφτιαξε η Μελένια!!! Μαίρη μου γίνεται τέλειο!!!
Κ μιας κ η 1 πρόκληση του Get Creative μας ζητούσε να φτιάξουμε κάτι για το Πάσχα λέω να συμμετέχω με μία δημιουργία μου!
Αυτά από μενα!
Εύχομαι να έχουμε καλή Ανάσταση! Κ η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει στον καθένα μας προσωπική Ανάσταση, όμορφα κ χαρούμενα συναισθήματα κ ό,τι καλύτερο!!!