Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

New Haircut!

Με αυτή τη σύνθεση παίρνω μέρος στη 13 πρόκληση του Scrapbookers in Greece. Η πρόκληση αυτή μας ζητούσε να χρησιμοποιήσουμε ακρυλικά χρώματα στη σελίδα μας, όπως εμείς επιθυμούμε.
Η δική μου σελίδα βασίζεται σε ένα sketch από το Sassy Lil' Sketches.
Μόλις είδα το sketch αυτό σκέφτηκα στη θέση των κύκλων αντί να βάλω χαρτί ή κάτι άλλο, να βάλω ακρυλικό χρώμα, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μου dabbers!! Έτσι έπαιξα με τα χρώματα! Τα χαρτιά κ τα διακοσμητικά είναι από τη συλλογή της Basic Grey-Marjolaine.
Καλή σας ημέρα!!!

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

This Year!

Αυτή η σύνθεση βασίζεται στο σκετς 10/1/2011 της scrapoφιλενάδας Χρύσας! Η Χρύσα στο blog της θα ανεβάζει κάθε Δευτέρα ένα σκετς κ κάθε τέλος του μήνα θα γίνεται κ μία κλήρωση για ένα δωράκι!
Θέμα αυτού του σκετς είναι "Αποφάσεις για τη νέα χρονιά". Επίσης μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε από χρώματα το πράσινο κ το ασημί.
Μου άρεσε πολύ! Διάλεξα οι αποφάσεις που θα "πάρω" να αφορούν τα δύο μου παιδάκια! Εύχομαι να τα καταφέρω!!!
Δοκιμάστε το!
Καλή σας ημέρα!

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Bliss...

Καλή σας ημέρα!!!
Αυτές τις μέρες πραγματικά έχω πάρει φόρα...! Όλο θέλω να δημιουργώ!! Έχω φτιάξει αρκετές συνθέσεις που θα τις ανεβάσω τις επόμενες μέρες! Από τη μία παίρνω αφορμή από διάφορες προκλήσεις που κυκλοφορούν κ από την άλλη μου αρέσουν ορισμένες φωτογραφίες που έχω εκτυπώσει κ δε θέλω να τις αφήνω στην άκρη...!
Όλο αυτό με ευχαριστεί απίστευτα, αλλά το αρνητικό είναι ότι επειδή δεν έχω χρόνο καθόλη τη διάρκεια της μέρας λόγω των παιδιών, κάθομαι το βράδυ, με αποτέλεσμα να κοιμάμαι μόνο 5 ώρες...Δεν πειράζει όμως!! Αξίζει τον κόπο!!!
Αυτή είναι μια σύνθεση με το μικρό μου γιο, το Μάνο! Η φωτογραφία μου αρέσει πολύ πολύ!! Έχει ένα απίστευτο ύφος στην φωτογραφία αυτή... Έχει μεγαλώσει πολύ!!! Κάθε μέρα μας ξετρελαίνει με αυτά που κάνει!
Η σύνθεση είναι απλή... Μία σφραγιδούλα-dots κ chipboard αυτοκόλλητα που μου είχε κάνει δώρο η φίλη Μελένια!! Μαίρη μου είναι υπέροχα!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα γιορτάζει το Αντωνάκη μου!!! Χρόνια σου πολλά αντράκι μου!!! Να είσαι πάντοτε υγιής κ ευτυχισμένος!!!! Είναι κ η πρώτη μας χρονιά στον παιδικό κ κεράσαμε κ τους συμμαθητές μας!!!
Αχ μεγαλώνει...!
Αυτή είναι κ η τελευταία σύνθεση από τη συλλογή της BoBunny-Flower Child, που μπορώ να πω ότι την ευχαριστήθηκα κ με το παραπάνω!!!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πολλές φορές έχοντας στο μυαλό μου συγκεκριμένα χαρτιά βγάζω φωτογραφίες! Όπως κ σε αυτή την περίπτωση! Είχα στο μυαλό μου αυτά τα χαρτιά κ χρησιμοποίησα εκείνη τη μέρα μπουρνούζι για να σκουπίσω τον Αντώνη μου μετά από το μπάνιο μας κ όχι πετσέτα που συνήθως χρησιμοποιούμε!! Έτσι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αν ταιριάζουν τα χαρτιά με τα χρώματα της φωτογραφίας...!
Καλή σας μέρα κ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Tree Trimming!

Πέρασαν οι γιορτές! Επιστρέψαμε πίσω στην καθημερινότητα που μπορώ να πω μου έλειψε πολύ...! Οι γιορτές με βγάζουν εκτός προγράμματος κ δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό...
Καιρός για μια σύνθεση ενθύμιο των εορτών που πέρασαν!
Ο Αντώνης μου τη μέρα που στολίσαμε μαζί το δέντρο μας! Με βοήθησε αρκετά φέτος κ το χάρηκε κ εκείνος πολύ!! Καμάρωνε κάθε φορά που έβαζε μια μπάλα στο δέντρο!
Οι μπάλες μας φέτος ήταν οι ίδιες με τις περυσινές...Εύχομαι του χρόνου να καταφέρω να φτιάξω εγώ τα στολίδια για το δέντρο μας! Το σκέφτομαι καιρό...αλλά με τα μικρά δεν ήταν εύκολο φέτος για πολλούς λόγους.. Έλλειψη χρόνου... Τα μικρά χεράκια όλο κ κάτι θα πείραζαν...
Τα χαρτιά κ τα rub ons είναι από τη συλλογή της Fancy Pants-Happy Holidays. Χρησιμοποίησα κ πρώτη φορά ένα από τα δύο mist που πήρα! Είναι της Maya Road-Avocado Metallic.
Καλή σας ημέρα!

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Μερικές Χριστουγεννιάτικες καρτούλες...

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους μας!!!
Το 2011 να είναι μια χρονιά γεμάτη ευχάριστες κ ευτυχισμένες στιγμές για όλους!!!
Αυτές είναι μερικές καρτούλες που έφτιαξα μέσα στις γιορτές, αλλά λόγω του τρεξίματος των ημερών δεν κατάφερα να τις ανεβάσω στην ώρα τους κ είναι λίγο "καθυστερημένες"...!
Δεν έχω λόγια για αυτή τη συλλογή χαρτιών!!! Μου άρεσε αφάνταστα κ γι' αυτό τη χρησιμοποίησα σχεδόν σε όλες τις δημιουργίες μου!