Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Live, love, laugh!

Άλλη μια σύνθεση με την περίεργη συλλογή της BoBunny-Flower Child!
Εγώ με τον Αντώνη μου στο σπίτι της γιαγιάς! Εκείνη τη μέρα παίζαμε, γελούσαμε, πειράζαμε ο ένας τον άλλο...! Είχαμε πολλή πλάκα! Μαζί μας ήταν κ η αδερφή μου κ έτσι μας τράβηξε φωτογραφία! Τι όμορφες κ ευτυχισμένες στιγμές!

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

My spiderman!

Η φωτογραφία αυτή του Αντώνη είναι από τις τελευταίες απόκριες . Καιρό τώρα ήθελα να φτιάξω μια σύνθεση με αυτή τη φωτογραφία, αλλά δεν έβρισκα κάποιο χαρτί που να ταιριάζει με τα τόσο έντονα χρώματα της στολής του Spiderman.
Κ τελικά το βρήκα σε μια συλλογή που δεν μου άρεσε καθόλου στην αρχή όταν την άνοιξα...Αλλά στην πορεία αποδείχτηκε το αντίθετο! Έχω κάνει αρκετές συνθέσεις από αυτή τη συλλογή σε σχέση με άλλες συλλογές που έχω!
Η συλλογή είναι της BoBunny-Flower child κ τα διακοσμητικά κ η γραμματοσειρά της ίδια συλλογής.
Ξέχασα να σας πω ότι η σύνθεση αυτή είναι scraplift μιας άλλη σύνθεσης που είδα στο blog της BoBunny. Μου άρεσε πολύ!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

No smile!

Με αυτή τη σύνθεση συμμετέχω στη δεύτερη πρόκληση του Get Creative! Η πρόκληση ζητούσε να φτάξουμε μία σύνθεση με τα χρώματα της σημαίας μας κ κάπου στον τίτλο ή στο journaling να βάλουμε τη λέξη "όχι".
Κ...επιτέλους μία σύνθεση με το δεύτερο γιο μου!!! Τη μία δεν είχα φωτογραφίες εκτυπωμένες, την άλλη δεν είχα χρόνο...δεν είχα φτιάξει κάτι με το μπεμπούλη! Τώρα όμως που ξεκίνησα θα φτιάξω αρκετές...!!!
Στη φωτογραφία είναι αγκαλίτσα με το μεγάλο αδερφό!χαχα
Ευτυχώς προς το παρόν ο Αντώνης μου προσέχει το μπέμπη, τον χαιδεύει, του δίνει φιλάκια κ που κ που τον πειράζει, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια!
Θα δούμε πως θα είναι κ στο μέλλον η σχέση τους!! Εύχομαι να είναι αγαπημένα κ να είναι κοντά ο ένας στον άλλο!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Βιβλίο ευχών γάμου!

Το Σάββατο ο γαμπρός μου παντρεύει στη Ρόδο ένα ζευγάρι. Είπαμε λοιπόν με την αδερφή μου να τους φτιάξω το βιβλίο ευχών. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κάτι τέτοιο! Μου άρεσε πολύ όλη η διαδικασία!
Για την κατασκευή του ακολούθησα τις οδηγίες από την ομάδα του Memories Trend! Να είναι καλά!! Είναι πολύ κατατοπιστικές!!!
Επίσης χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το καινούριο μου μηχάνημα!! Πήρα το Slice της Making Memories! Από την αρχή που ήθελα να πάρω ένα μηχάνημα ήμουν ανάμεσα σε αυτό κ στο Big Shot. Τελικά πήρα το Big Shot. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά μου είχε μείνει απωθημένο!! Το βρήκα σε πολύ καλή τιμή κ έτσι δε δίστασα να το παραγγείλω!!!!!!! Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ πολύ θετική!!!
Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τη Sfragidomania! Τέλεια δουλειά!!!
Όπως επίσης κ την Ευδοκία που μου είπε σε ποιο βιβλιοπωλείο θα βρω το χαρτί για το εξώφυλλο του άλμπουμ!!
Ελπίζω να σας αρέσει! (Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καλές γιατί τις τράβηξα βράδυ, επειδή έπρεπε να στείλω το βιβλίο το πρωί...)

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Autumn!

Αυτό είναι το mini album που έφτιαξα για την Έφη, με την οποία συμμετείχαμε στην ανταλλαγή Σεπτεμβρίου στο Scrapbookers in Greece. Η Έφη άργησε αρκετά να το λάβει...Τα ΕΛΤΑ να είναι καλά...! Κ τώρα που το έχει στα χέρια της μπορώ να σας δείξω τη δική μου προσπάθεια.
Το αλμπουμάκι της Έφης μπορείτε να το δείτε εδώ. Έφη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!! Πολύ όμορφη δουλειά!
Το mini έπρεπε να έχει τα χρώματα του φθινοπώρου-πορτοκαλί, κίτρινο, καφέ, πράσινο. Έτυχε κ είχα μια συλλογή από την αγαπημένη μου εταιρία Crate Paper-Lemon Grass που ταίριαζε απόλυτα! Κ έτσι τη χρησιμοποίησα! Γραμματοσειρά κ αρκετά από τα diecuts είναι της ίδιας συλλογής.
Έφη μου χάρηκα πολύ για την ανταλλαγή!! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Hello Fall!

Με τη σύνθεση αυτή συμμετέχω στην πρώτη πρόκληση του ανανεωμένου blog craftycroppers της scrapoφιλενάδας Ειρήνης! Ειρήνη μου υπέροχη ιδέα!! Καλή αρχή κ καλή συνέχεια εύχομαι!!!!
Φθινόπωρο! Μια περίεργη εποχή! Αρχίζει σιγά σιγά το κρύο...χαλάει ο καιρός...Δεν είναι από τις αγαπημένες μου εποχές...Δεν ξέρεις πως να ντυθείς, τη μια βρέχει κ δεν μπορείς να πας πουθενά..την άλλη έχει ήλιο κ ζεσταίνεσαι...Κ όλο αυτό δεν μου αρέσει...! Προτιμώ το χειμώνα ή το καλοκαίρι που ξέρεις τι σε περιμένει!!!
Ο Αντώνης μου εδώ σε φθινοπωρινό "τοπίο"! Στην αυλή μας που γεμίζει συνεχώς φύλλα(δεν προλαβαίνω να σκουπίζω...!) με μακρύ παντελόνι κ με κλειστά παπούτσια! Του φόρεσα επίτηδες πορτοκαλί μπλούζα για να ταιριάζει με τα χρώματα της πρόκλησης!! χαχα
Το στήσιμο της σύνθεσης κάπου το είχα δει...αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι..
Χρησιμοποίησα χαρτιά κ γραμματοσειρά από τη συλλογή Crate Paper-Lemon Grass. Τα φύλλα είναι από punche της Woodware κ το λουλουδάκι είναι από γκοφρέ χαρτί σύμφωνα με τις οδηγίες που μας είχε δώσει η Ρούλα στο πρώτο cyber crop!

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Luna Park!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχαμε πάει μια βολτούλα στο Λούνα Παρκ! Με το που φτάσαμε κ είδα το χώρο (γιατί πήγαινα πρώτη φορά...) σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν να έβγαζα τον Αντώνη μου μερικές φωτογραφίες κ να έφτιαχνα ένα αλμπουμάκι με θέμα το Λούνα Παρκ! Έτσι έπιασα δουλειά εκείνο το απόγευμα!!! Έβγαζα κ ξαναέβγαζα φωτογραφίες προσπαθώντας να πετύχω τις καλύτερες πόζες...! Κ ιδού το αποτέλεσμα!!!
Τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι από το 6x6 Pad Decorative Edged Tablet Little Yellow Bicycle-Baby Safari (boy), όπως κ ολα τα διακοσμητικά! Είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό τη συλλογή αυτή μαζί με αρκετά από τα διακοσμητικά που είχε(αυτοκόλλητα, κουμπιά, brads,...). Δεν είχα αξιωθεί δυστυχώς να τη χρησιμοποιήσω...αλλά αυτή τη φορά τη χρησιμοποίησα!!!