Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

In my tent!

Μια αγαπημένη φωτογραφία!! Στον Αντώνη αρέσει πολύ να κρύβεται!!! Συνέχεια ψάχνει να βρει κρυψώνες κ να μας ρωτάει μετά: "Πού είναι ο Αντώνης;"
Έτσι του πήραμε πριν καιρό μια μικρή σκηνή! Του άρεσε πάρα πολύ κ δεν έχανε ευκαιρία να κρύβεται...κ φυσικά να βάζει μέσα τα αυτοκινητάκια του κ να παίζει!!!
Χρησιμοποίησα χαρτιά Bazzil, Making Memories-Animal crackers, γραμματοσειρά Quickutz-Strawberry, chipboard DCWV, κορδέλα Papermania κ κόπτη μπορντούρας της Fiskars.

Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

My buses!

Μια ακόμη σύνθεση! Αυτή τη φορά βασισμένη στο σκετς του Sassy Lil' Sketches. Από τις λίγες φορές που ακολουθώ κάποιο σκετς! Αυτή τη φορά όμως κάτι με τράβηξε κ είπα να προσπαθήσω! Πήρα κ τη συλλογή της αγαπημένης μου εταιρίας Crate Paper-Lemon Grass κ ιδού το αποτέλεσμα!
Ο Αντώνης μου παίζοντας με τα αγαπημένα του λεωφορεία!!!!!
Χρησιμοποίησα χαρτιά Crate Paper-Lemon Grass, διακοσμητικά της ίδιας συλλογής, γραμματοσειρά Quickutz-Strawberry κ τα κουμπάκια είναι Making Memories.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

I am here!

Δε μου μένει κ πολύς καιρός μέχρι να γεννήσω κ είπα να καθήσω να φτιάξω μια δυο συνθέσεις με κάποιες φωτογραφίες που έχω ήδη εκτυπώσει...γιατί μετά σίγουρα ο χρόνος μου θα είναι περιορισμένος...!
Μια σύνθεση που έφτιαξα είναι κ αυτή! Ο Αντώνης μου με μια περίεργη διάθεση για παιχνίδι, φορώντας την πιπίλα...!
Χρησιμοποίησα χαρτιά Bazzil, Basic Grey-Marrakech, γραμματοσειρά American Crafts, κορδέλα Papermania κ τα κουμπάκια είναι Making Memories.

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Father & son!

Αυτό είναι ένα mini αλμπουμάκι που έφτιαξα με φωτογραφίες του Αντώνη μου με το μπαμπά του! Είχα αρκετό καιρό τις φωτογραφίες κ είπα να τις αξιοποιήσω!!! Κ παρόλο που δεν μου άρεσε κ πολύ η συλλογή αυτή...για mini άλμπουμ είναι πολύ όμορφη!!!
Χρησιμοποίησα χαρτιά από τη συλλογή Basic Grey-offbeat, η γραμματοσειρά στο εσωτερικό είναι από την ίδια συλλογή, όπως είναι κ τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποίησα , ενώ η γραμματοσειρά στο εξώφυλλο είναι American Crafts - Poolside.