Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Καρτούλες γενεθλίων!

Αυτές είναι μερικές καρτούλες που έφτιαξα για αγαπημένες φίλες που είχαν γενέθλια!
Εύχομαι να είναι πολύχρονες κ ό,τι καλύτερο!!!!

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Christmas 2009!

Έφτιαξα αυτό το mini αλμπουμάκι με Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες του Αντώνη μου! Είναι τα δεύτερα Χριστούγεννά του κ ως πιο μεγάλος "μπήκε"καλύτερα στο νόημα των ημερών!! Λίγο καθυστερημένο κ αυτό κ εκτός κλίματος, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!
Χρησιμοποίησα χαρτιά Basic Grey-Eskimo Kisses, γραμματοσειρά της Basic Grey-Sweets κ Quickutz-Strawberry, αυτοκόλλητα BoBunny-Makin'Merry, λουλουδάκια Prima Marketing, σφραγιδούλες Hero Arts κ αρκετά πραγματάκια που χρησιμοποίησα, όπως brads, αυτοκόλλητα... είναι από τα κιτ κ από δωράκια που πήραμε στο πρώτο crop που συμμετείχα.

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

To mini album μου για τη Νεκταρία!

Αυτό είναι το mini album που έφτιαξα για τη scrapoφιλενάδα Νεκταρία που μαζί της κληρώθηκα στο πρώτο swap του Scrapbookers in Greece. Είναι από τα πρώτα mini που επιχειρώ να φτιάξω! Η διαδικασία μου άρεσε πολύ!! Είχα διάφορες ιδέες που προσπαθούσα να υλοποιήσω!
Τώρα βρίσκεται στα χέρια της Νεκταρίας κ έτσι μπορώ να βάλω φωτογραφίες. Εύχομαι Νεκταρία μου να σου αρέσει κ να το ευχαριστηθείς τοποθετώντας φωτογραφίες με αγαπημένους φίλους!!!!
Χρησιμοποίησα χαρτιά Basic Grey-Urban Prairie κ μερικά από το Lemonade, κόπτες μοτίβων κ μπορντούρας Martha Steward κ Woodware, γραμματοσειρά Quickutz-Strawberry κ Basic Grey-Sweets, λουλουδάκια Prima marketing...κ πολλά άλλα...!

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

A little prayer!

Μία ακόμα Χριστουγεννιάτικη σύνθεση! Δε μου βγήκε όπως ήθελα... Μου άρεσε πολύ το χαρτί με τις χιονονιφάδες κ είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου, αλλά δυστυχως το αποτέλεσμα δε με ικανοποιεί...
Στις φωτογραφίες είναι ο Αντώνης μου με το μπαμπά του, κ μόνος του, στη φάτνη που είχε στηθεί από το Δήμο μας τις μέρες των Χριστουγέννων στην πλατεία Ελευθερίας.
Χρησιμοποίησα χαρτιά Sei-Glitzmas, Embossing folder Cuttlebug-Snowflakes, κόπτης χιονονιφάδας Woodware κ η γραμματοσειρά είναι Making memories-cheeky shimmer-blue.