Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009

Happy Birthday!Για την πρώτη καρτούλα χρησιμοποίησα χαρτί από το πακέτο της DCWV-Floral Prints the paper stack κ το Nestabilities Scalloped Circle Large.
Για τη δεύτερη καρτούλα χτησιμοποίησα χαρτί από το πακέτο Nana's NURSERY-Baby Girl, σφραγιδούλα της εταιρίας Daisy Bucket-πεταλούδα κάνοντας embossing με την αγαπημένη μου σκόνη της Ranger-Polysparkle κ το Nestabilities Scalloped Circle Large.

Για το Γιωργή!


Χρόνια πολλά Γιωργή!!! Να είσαι πολύχρονος!!!
Για την καρτούλα χρησιμοποίησα τις υπέροχες σφραγιδούλες της εταιρίας Little Yellow Bicycle κ η γραμματοσειρά είναι της Hero Arts.

Για την ορκωμοσία της αδερφής μου!


Μια εβδομάδα πριν τη βάφτιση ορκίστηκε η αδερφή μου! Τελείωσε νηπιαγωγός στη Ρόδο!
Αδερφούλα σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία κ να πάνε όλα καλά!
Χρησιμοποίησα χαρτιά της Crate Paper-Sweet Branch, το Nestabilities Label One, τη γραμματοσειρά της Quickutz-Strawberry κ η σφραγιδούλα είναι της Woodware -You did it, που έγινε embossing με τη σκόνη Heat it up-copper.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

Και το όνομα αυτού: "Αντώνης"!

Στις 24 αυτού του μήνα βαφτίσαμε τον Αντώνη μας!!! Είχαμε αρκετό τρέξιμο για τις προετοιμασίες της βάφτισης. Το στολισμό των τραπεζιών, το βιβλίο ευχών,... Αλλά πήγαν όλα καλά!!!
Να μας ζήσεις Αντωνάκη!!!!!!Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009

Καρτούλα για τη φιλιότσα μου!!

Τη Δευτέρα γεννήθηκε η φιλιότσα μου!!
Ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με μαύρα μαλλάκια!!
Έφτιαξα αυτή την καρτούλα για να ευχηθούμε στους γονείς της!
Καλή ανατροφή να έχει κ να είναι πάντοτε υγιής κ ευτυχισμένη!!!!!

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

Η πρόσκληση της βάφτισης του γιου μου!

Η πρόσκληση αυτή είναι η αιτία που ανακάλυψα το scrapbooking!
Από τον περασμένο Αύγουστο έψαχνα ιδέες για τη βάφτιση του γιου μου κ τυχαία έπεσα πάνω σε διάφορες σελίδες που ασχολούνταν με το χόμπυ αυτό! Το λάτρεψα... Κ από τότε ασχολούμαι με αυτό!

Στην καρτούλα αυτή χρησιμοποίησα το Embossing Folder του Cuttlebug - Spots & Dots, τα Spellbinders Nestabilites - Labels 2, τη γραμματοσειρά Strawberry του Quickutz ( για το Α), μαρκαδόρους ΤΟΜΒΟ για το χρωματισμό της σφραγίδας (Boatloads of love της Stampin' Up) κ για τον κύκλο έξω από το φάκελο τα Cookie Cutter Dies ~ Nesting Circles.